Viorica Dăncilă, întrevedere cu președintele Curții Europene a Drepturilor Omului, Guido Raimondi

guvernul dancila

Viorica Dăncilă, prim-ministrul României, l-a primit, în data de 8 martie, pe președintele Curții Europene a Drepturilor Omului,  Guido Raimondi.

Printre temele discutate de cei doi oficiali s-au numărat dialogul Curţii cu judecătorii pentru implementarea dispozițiilor convenționale, reforma CEDO în vederea eficientizării sale, precum și situația  diferitelor cauze care vizează România, aflate în jurisdicția CEDO.

„Premierul Viorica Dăncilă a reiterat importanța pe care România o atașează dreptului de recurs individual în fața CEDO, ca instrument fundamental al mecanismului convențional de protecție a drepturilor omului. De asemenea, a reafirmat angajamentul României în procesul de reformă vizând viitorul sistemului Convenției  europene a drepturilor omului.”, se arată într-un comunicat de presă al Guvernului României.

Cu privire la cauzele care vizează România, prim-ministrul Viorica Dăncilă a evidențiat angajamentul autorităților române pentru gestionarea acestora și găsirea soluțiilor celor mai potrivite.

Nu în ultimul rând, a fost abordată tema referitoare la dreptul la un act de justiție echitabil.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Chan Chan și Ni Ni urează doamnelor „La mulți Ani!”

Fri Mar 8 , 2019
Chan Chan și Ni Ni, delfinii de la Complexul muzeal de științe ale naturii din Constanța, le-au urat astăzi La mulți ani doamnelor, de ziua lor. Urărilor li s-a alăturat echipa Delfinariului, care vă urează de asemenea La mulți ani! Aceasta a pregătit si un tort special pentru 8 martie. […]