Viorica Dăncilă, întrevedere cu președintele Curții Europene a Drepturilor Omului, Guido Raimondi

guvernul dancila

Viorica Dăncilă, prim-ministrul României, l-a primit, în data de 8 martie, pe președintele Curții Europene a Drepturilor Omului,  Guido Raimondi.

Printre temele discutate de cei doi oficiali s-au numărat dialogul Curţii cu judecătorii pentru implementarea dispozițiilor convenționale, reforma CEDO în vederea eficientizării sale, precum și situația  diferitelor cauze care vizează România, aflate în jurisdicția CEDO.

„Premierul Viorica Dăncilă a reiterat importanța pe care România o atașează dreptului de recurs individual în fața CEDO, ca instrument fundamental al mecanismului convențional de protecție a drepturilor omului. De asemenea, a reafirmat angajamentul României în procesul de reformă vizând viitorul sistemului Convenției  europene a drepturilor omului.”, se arată într-un comunicat de presă al Guvernului României.

Cu privire la cauzele care vizează România, prim-ministrul Viorica Dăncilă a evidențiat angajamentul autorităților române pentru gestionarea acestora și găsirea soluțiilor celor mai potrivite.

Nu în ultimul rând, a fost abordată tema referitoare la dreptul la un act de justiție echitabil.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Chan Chan și Ni Ni urează doamnelor „La mulți Ani!”

vin mart. 8 , 2019
Chan Chan și Ni Ni, delfinii de la Complexul muzeal de științe ale naturii din Constanța, le-au urat astăzi La mulți ani doamnelor, de ziua lor. Urărilor li s-a alăturat echipa Delfinariului, care vă urează de asemenea La mulți ani! Aceasta a pregătit si un tort special pentru 8 martie. […]

V-ar putea interesa și: