Virgil Lixandru a plătit peste 1,5 milioane euro pe 2.500 mp de teren în Mamaia Nord

Euro Vial Residence, compania omului de afaceri Virgil Lixandru, fost consilier municipal în Constanța, a achiziţionat la finalul anului trecut un teren cu o suprafaţă de 2.500 de metri pătraţi amplasat în Mamaia Nord, într-o tranzacţie de peste 1,5 milioane de euro.

Terenul, care este situat în imediata apropiere a plajei complexului Sea ON, va fi utilizat pentru extinderea facilităţilor proiectului, finalizat de Euro Vial în vara lui 2021 în urma unei investiţii declarate de peste 30 de milioane de euro.

Sea ON este format din 392 de apartamente şi opt spaţii comerciale cuprinse în două imobile cu 10 etaje şi include numeroase facilităţi, printre care acces direct către plaja privată de 5.000 de metri pătraţi amplasată în faţa proiectului, o galerie comercială cu o suprafaţă de 2.000 de metri pătraţi, servicii de tip concierge şi administrare hotelieră a apartamentelor. Proiectul este primul şi singurul finalizat într-o zonă adiacentă în care se află în construcţie mai multe ansambluri însumând peste 4.800 de unităţi locative.

Recomandare: Complex Verona Mamaia Nord – 5 motive ca să îl alegeți dacă vreți un apartament la mare

„Am vândut peste 90% din apartamentele disponibile şi vom utiliza suprafaţa de teren recent achiziţionată pentru extinderea proiectului cu o serie de noi facilităţi, care vor întregi conceptul Sea ON. Suntem în procesul de identificare a unui operator specializat de renume pentru zona HoReCa şi vom amenaja mai multe spaţii de petrecere a timpului, inclusiv dedicate celor mici. Cumpărătorii cât şi turiştii care închiriază unităţile achiziţionate în scop investiţional îşi doresc un concept integrat, la standarde occidentale, care să ofere o serie întreagă de facilităţi, servicii şi opţiuni de petrece a timpului. Litoralul românesc are nevoie de tot mai multe proiecte integrate pentru a creşte calitatea turismului autohton”, a declarat Virgil Lixandru, managing partner Euro Vial Residence, pentru ZF.ro.

Compania va începe amenajarea spaţiilor în perioada următoarea, finalizarea acestora fiind planificată înaintea debutului sezonului estival 2022.

Euro Vial Residence SRL a avut în anul 2020 venituri totale de 76.000.245 lei și un profit de 59.690.727 lei, realizat, în medie, cu 11 angajați, potrivit Confidas.ro. Acționarii firmei sunt Virgil Lixandru (70% din acțiuni) și Mugurel Laurențiu Manta (30%).

Mamaia reprezintă una dintre cele mai dinamice zone de dezvoltare imobiliară din România, cu peste 14.000 de apartamente finalizate în ultimul deceniu, depăşind astfel oraşe de dimensiuni medii şi mari potrivit datelor Institutului Naţional de Statistică. În plus, mai multe mii de noi unităţi se află în diferite stadii de construcţie în Mamaia în acest moment, urmând a fi finalizate în 2022 şi în anii următori.

Recomandări:

Imobiliare în Mamaia. Asociația Constanța Altfel pierde în instanță, Primăria merge în Consiliul Local

200.000 de euro pentru două camere mici. Merită?

PUZ-ul Sterk Plast, care prevede că Primăria Constanța va face din Baba Novac stradă cu 4 benzi, prelungit de consilieri

Peste 7.000 de apartamente sunt în lucru în acest moment sau vor fi lansate în perioada următoare

Sursă foto: ZF.ro

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

38 de tone de deşeuri plastice, descoperite în Portul Constanța VIDEO

Sat Jan 8 , 2022
Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu comisari ai Gărzii Naţionale de Mediu – Comisariatul Judeţean Constanţa și inspectori vamali din cadrul Biroului Vamal de frontieră Constanţa Sud au descoperit, în două containere, 38.000 kg de deșeuri care aveau ca destinație o societate comercială de pe teritoriul […]