Vlatko Dimov analizează șansele candidaților la Primăria Constanța și CJC

Vlatki Dimov

Vlatko Dimov, consultant politic și de PR, a analizat, în emisiunea Realitatea locală, la Dobrogea TV, șansele candidaților la Primăria Constanța și la Consiliul Județean Constanța (video la finalul textului).

Iată pe scurt câteva declarații:

Despre Decebal Făgădău:

Primarul Constanței pleacă în acest moment cu prima șansă. Punctele slabe vin din faptul că PSD se află într-o continuă derivă. În plus, cred că îl va costa mult acea celebră donație. Nu am înțeles de ce a fost nevoie să se complice.

Despre Vergil Chițac:

La momentul de față, Vergil Chițac se poate declara primarul Constanței, cu sau fără sprijinul USR, dacă lucrurile evoluează într-o lumină pozitivă din perspectiva guvernării. Dacă vine sprijinul USR, nu există nicio îndoială.

Despre Stelian Ion:

Stelian Ion m-a amuzat teribil prin celebra invitație pe care a lansat-o partidelor de dreapta, de unificare. Cred că a fost una din cele mai mari greșeli pe care putea să o facă cineva înaintea unei curse electorale. La el multe probleme vor veni și din legăturile sale cu Radu Mazăre.

Despre Mircea Titus Dobre:

Este greu să-l înțeleg de ce este nevoie, cu atâta ardoare, să critici PSD, un partid care ți-a dat anumite funcții, ai fost apropiat de tot ce ține banul public, iar acum te trezești candidat împotriva partidului-mamă, aș spune, și totă ziua ești concentrate pe a critica activitatea primăriei. Aici e o greșeală majoră pe care o fac ei. Se concentrează foarte mult pe acel spațiu pe care aproape toată opoziția este concentrate, critică la adresa primarului, în loc să te concentrezi pe proiecte, pe soluții, pe ce înseamnă stânga modern, cum va contribui stânga modern la dezvoltarea Constanței.

În ceea ce privește Consiliul Județean Constanța, Vlatko Dimov crede că PNL are prima șansă. A explicat și de ce.

Toată emisiunea, care conține declarații și despre ceilalți candidați, o puteți vedea mai jos.


Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

100 de constănțeni internați din cauza coronavirusului

Sat Jun 27 , 2020
În acest moment, în județul Constanța sunt internate 113 persoane bolnave de Covid-19, dintre care 100 din județul Constanța și 13 din alte județe. Persoanele din alte județe, dar internate în Constanța, sunt raportate în situațiile din județele de proveniență. Ieri erau 109 persoane internate, dintre care 95 din județul […]
coronavirus