VOCEA CONSTĂNȚEANULUI Apare ÎNCĂ UN BLOC pe strada Renașterii, lângă sediul IPJ Constanța?

strada renasteriic constanța
Se forează pe strada Renașterii din municipiul Constanța

Sâmbătă dimineață, deși este weekend, mai mulți muncitori forau, cu ajutorul unui utilaj, pe strada Renașterii din municipiul Constanța.

„I-am văzut forând în capătul străzii, spre mare. Acolo e fosta parcare a poligonului de tir. Asta în condițiile în care acolo a fost adus pământ pentru a se consolida terenul”, ne-a spus un constănțean, care ne-a trimis și câteva fotografii.

Acesta este îngrijorat că în zonă va apărea un nou bloc. Zona aceea este instabilă, din informațiile sale, cei care au construit pe marginea falezei au probleme cu structura locuințelor. În plus, strada este deja foarte aglomerată, mai ales după ce un bloc turn a fost construit la intrare.

Ce-i drept, cantina ETEKS s-a mutat de acolo, dar în zonă mai sunt vreo două terenuri libere pe care au pus ochii mai mulți indivizi.

Pe stradă se află și sediul IPJ Constanța.

Accesul auto nu mai este permis decât riveranilor.

Dacă ați văzut în localitățile din județul Constanța probleme despre care vreți să scriem, vă rog să ne scrieți la contact@ct100.ro, să ne lăsați un mesaj pe pagina de Facebook sau să ne trimiteți un mesaj pe WhatsApp, la numărul 0751481012. Fotografiile și filmările sunt binevenite.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Atenție la pachetele cu DROGURI de pe plajă, spune Poliția! Vă pot pune VIAȚA ÎN PERICOL

sâm apr. 6 , 2019
UPDATE La operațiunile de căutare a drogurilor participă peste 300 de polițiști, polițiști de frontieră și jandarmi, cu 60 de autovehicule, 14 ambarcațiuni și două elicoptere. Polițiștii constănțeni au transmis, sâmbătă, o atenționare în premieră. „Avertizăm cetățenii din zona litoralului românesc să nu deschidă pachete pe care le găsesc pe […]

V-ar putea interesa și: