Vocea constănțeanului: „Au început lucrările pentru construcția unui bloc, la o distanță de nici 10 metri de blocul în care locuiesc”

O constănțeancă ne-a transmis, azi, un mesaj în care ne-a anunțat că de dimineață a început construcția unui bloc în fața celui în care locuiește, în zona campusului universitar.

Iată ce spune:

 „Aș vrea să vă semnalez un caz, din categoria construcțiilor apărute că ciupercile după ploaie, cu sau fără autorizație.

De dimineață, in spatele blocului situat pe strada Safirului 12 Constanta în care locuiesc, situat în vecinătatea stației de apa RAJA, au început lucrările pentru construcția unui bloc, la o distanță de nici 10 metri de blocul în care locuiesc.

Menționez că spațiul în care au început lucrările este in vecinătatea mult mediatizatei străzi ocolitoare cu ieșire în bulevardul Tomis, cu care domnul primar se tot lauda…

Apreciez că aceste lucrări trebuie oprite și semnalate în presa locală, iar autorizația anulată, acțiune pe care urmează să o adresam instanței, in numele asociației de proprietari sau individual….

Panou informativ nu există. Lucrările au început dimineața.”

Locul unde se va construi blocul

Imobilul este construit de o persoană fizică. Este vorba despre un bloc cu trei etaje cu destinația locuințe colective. Primăria Constanța nu a făcut public numele investitorului, din motive de GDPR. Autorizația de construire este emisă în mai 2022.

Dacă ați văzut în localitățile din județul Constanța probleme despre care vreți să scriem, vă rugăm să ne scrieți la contact@ct100.ro, să ne lăsați un mesaj pe pagina de Facebook sau să ne trimiteți un mesaj pe WhatsApp, la numărul 0751481012. Fotografiile și filmările sunt binevenite.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaOne thought on “Vocea constănțeanului: „Au început lucrările pentru construcția unui bloc, la o distanță de nici 10 metri de blocul în care locuiesc”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Un călugăr a ajuns la Neuropsihiatrie după ce s-a certat cu o șoferiță

Mon Jul 4 , 2022
Astăzi, în jurul orei 16.00, polițiști din cadrul Secției 3 din municipiul Constanța au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că ar fi avut un conflict spontan cu o femeie Întâmplarea a avut loc în fața Arhiepiscopiei Tomisului. Deplasați la fața locului, polițiștii […]