Vocea constănțeanului: „Avaria RADET durează de 12 ore! Am înghețat în casă! Un muncitor m-a luat la mișto”

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Doi muncitori RADET repară o defecțiune la o conductă – imagine cu caracter demonstrativ (sursă foto: Primăria Constanța)

„Am înghețat în casă!”, ne spune o cititoare din Constanța, care stă de 12 ore fără căldură.

R.A.D.E.T. Constanța a anunțat pe 22 ianuarie, dimineață, la ora 08.05, că nu se pot asigura condițiile de furnizare a energiei termice la următoarele puncte termice 59, 73, 74, 75, 76, 125, 126, 127,  care deservesc zona Casa de Cultură, Trocadero, din cauza apariției unei avarii pe infrastructura de transport a agentului termic preluată în administrare de la Electrocentrale SA.

Au trecut 12 ore și avaria nu s-a remediat!

„Buna seara! Ați anunțat acum 12 ore ca este o avarie Radet. Încă nu s-a remediat problema si am tinut să vă anunț. Eu locuiesc fix deasupra locului unde se lucrează. În căminul acela se produc foarte des defecțiuni. S-au reparat în toamna țevile, s-au sudat, acum e avarie, din nou! Să fi fost asta problema, decât o data, dar se repara azi, sunt convinsa ca peste 3,4 luni, iar si iar si iar!!! Muncitorii au plecat acum și ce credeți??? Căldura ioc!!! Se pare ca vom îngheța in această seara. Am intrebat acum doua ore jumate un muncitor dacă în seara asta vom mai avea caldura si m-au luat la misto, au spus ca doar ce au dat drumul, iar eu m-am bucurat ca toanta. Ideea e că se pun tevi vechi si ruginite, care cedează, iar în cateva luni si mereu se repeta istoria, iar ei ne mint ca e o avarie. De fapt de vina sunt doar tevile care cedeaza. Dar in 12 ore sa nu reusesti sa rezolvi problema, mi se pare rusinos si dezinteres total! Sunt convinsa ca peste câteva ore vor reveni si vom avea și noapte alba din cauza motoarelor pornite. Cu aceleasi ustensile cred ca au “fugit”la alta avarie”, ne-a scris Moni.

Aceasta a subliniat că temperatura în casă a scăzut foarte mult, dar, din păcate, nu are un termomentru ca să ne spună la cât a ajuns.

Apartamentul său se află între Casa de Cultură și ICIL.

Dacă ați văzut în localitățile din județul Constanța probleme despre care vreți să scriem, vă rugăm să ne trimiteți un email la contact(at)ct100.ro, să ne lăsați un mesaj pe pagina de Facebook sau să ne trimiteți un mesaj pe WhatsApp, la numărul 0751481012. Fotografiile și filmările sunt binevenite.


Articole recente

Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.