REPLICĂ VOCEA CONSTĂNȚEANULUI „Cum este posibil să ducem hârtie igienică la grădiniță, saci de gunoi, șervețele umede? Domnul primar spală covoarele din primărie pe banii lui?”

COMPLETARE

Conducerea grădiniței neagă cu tărie acuzațiile aduse și spune că instituția beneficiază de toate dotările necesare. Mai mult, spune că lista care apare în imagini nu a fost niciodată întocmită de către un profesor educator din instituție.

Iată dreptul la replică trimis pe adresa redacției:

„În primul rând, apreciem că toată ideea acestui articol este gresită, drept urmare atât, Primăria Constanța, cât si Grădinița Căsuta de turtă dulce, sunt denigrate și dorim să clarificăm următoarele:

  • materialele de curățenie si  pentru igienă  sunt achiziționate din finanțarea de bază
  • nu s-au transmis liste cu privire la rechizite sau dotări necesare în unitate. Tot necesarul este transmis către Primăria Constanța în baza unor note de fundamentare.
  • covoarele sunt interzise conform normelor COVID-19
  • directorul  în funcție, nu este afiliat nici unui partid politic și răspunde transparent la orice neclaritate
  • doamna în cauză nu are copilul înscris în instituția noastră.

Drept pentru care, vă rugăm să faceți demersurile necesare pentru aducerea adevărului la suprafața.”

Listă cu ce trebuie să cumpere părinții pentru copiii înscriși la grădiniță

Ziarul Constanța 100% a fost și este și vocea voastră, a celor care ne citiți. Am inaugurat de câțiva ani o rubrică, intitulată „Vocea constănțeanului”, unde vă dăm posibilitatea să prezentați probleme cu care vă confruntați (nu toate ajung să fie publicate).

Iată mesajul primit de la o mămică din Constanța care spune că are copiii la Grădinița Turta Dulce Constanța.

„Bună ziua. Am și eu o întrebare ptr primarul nostru și stiu ca dacă dv vreți, ma puteți ajuta sa citească dumnealui. Cum este posibil după 30 și ceva de ani sa nu se schimbe nimic,cum este posibil sa ducem hârtie igienica la grădiniță ,saci de gunoi,role de hârtie, șervețele umede….?

Vreau și eu sa-l întreb el vine cu hârtia igienică în buzunar de acasă, cu sacii menajeri cumpărați de el cu apa plata și pahare cumpărate de el? Cu top de hârtie xerox… spala covoarele din primărie din banii lui?

Este strigător la cer asa ceva nu se poate după ce ca le cumparam o groaza de rechizite trebuie sa cumparam și hârtia igienică…nici un parinte nimeni chiar nu se sesizează cat de prost merg lucrurile în țară asta?

Nu se poate după atâția ani sa nu se schimbe nimic?

Precizez ca vin directorii ca niște mielușei și se prezintă în fața noastră ca știți nu avem dau din umeri și nu spun nimanui mai departe ptr a nu-si pierde locurile călduțe pe care sunt așezați pe criterii politice!

Nu vreau sa mai tac efectiv nu se poate sa ai doi …trei copiii în sistemul de învățământ de stat la noi este enorm de greu și nu înțeleg cum toți parintii tac…Toti parintii tac …ei au pensii speciale diferite sporuri și uita de acest popor cărora le-ai mărit taxele,impozitele și facturile enorm dar de salarii nici vorbă!

Va rugam sa treceți pe la grădinițe sa întrebați parintii cum este posibil sa plătești masa 15 ron pe zi și atâtea consumabile și rechizite…

S-au învățat sa ceara și sa se prefacă ca nu știu nimic lăsând parintii sa adune bani încontinuu…sa dea din umeri ca primăria nu are bani!

Vreau și eu sa știu dacă dna proaspăt pusa probabil tot pe criterii politice a fost sa ceara bani ptr consumabile…ptr spalare covoarelor, ptr apa celor mici!

Nu vreau sa-mi dati numele pentru ca acești dascăli romani au rămas ca pe vremuri prost pregătiți și foarte răzbunători cu piticii noștri! Multumesc din suflet am toată încrederea ca veți face un mic articol dar cu rezonanta cum sunt toate știrile prezentate de dv.

O mamica căreia îi este silă de acești politicieni mincinosi!”

Dacă ați văzut în localitățile din județul Constanța probleme despre care vreți să scriem, vă rugăm să ne scrieți la contact@ct100.ro, să ne lăsați un mesaj pe pagina de Facebook sau să ne trimiteți un mesaj pe WhatsApp, la numărul 0751481012. Fotografiile și filmările sunt binevenite.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

2 comentarii la “REPLICĂ VOCEA CONSTĂNȚEANULUI „Cum este posibil să ducem hârtie igienică la grădiniță, saci de gunoi, șervețele umede? Domnul primar spală covoarele din primărie pe banii lui?”

  1. Și la Grădiniță 44 e la fel . Se cer bani pentru orice : rechizite , jucării , imprimantă, top de hârtie . Nu au nimic . Plătim masa 12 lei in timp ce pușcăriașii au masa gratuita.
    E o țară de nesimțiți .

    1. Bună ziua! Susțin cele spuse mai sus,la gradinita nr.36 Stelutele marii”aceeași poezie,trebuie sa cumpărăm pahare de unica folosință, șervețele umede,șervețele uscate, top coli A4,imprimanta s-a defectat și nu sunt bani pentru inlocuire sau reparație,în anii trecuți bani pentru inlocuire mobilier și văruit clasa…….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Comisia Europeană a dat undă verde PNRR. În România vor intra 29,2 miliarde de euro VIDEO

lun sept. 27 , 2021
Comisia Europeană dă undă verde Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă al României, a declarat preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, în cadrul unei conferinţe de presă comune cu preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Florin Cîţu. Țara noastră va primi 29,2 miliarde de euro, este vorba despre 14,2 miliarde […]

V-ar putea interesa și: