VOCEA CONSTĂNȚEANULUI Eu pe unde mai trec?

Un constănțean ne-a trimis o fotografie cu un șofer care a reușit să blocheze tot trotuarul.

Fotografia este făcută duminică dimineața, pe strada Baba Novac din municipiul Constanța, în dreptul sediului CERONAV.

Șoferul sau șoferița a lăsat mașina pe trotuar, fără să-i pese că pietonii nu mai au nici măcar un centimetru liber.

„Din păcate, trăim într-un oraș fără reguli, în care parcă nu mai avem poliție. Pe ăsta nu îl vede nimeni?”, întreabă constănțeanul supărat.

Pe străzile laterale se pot găsi locuri de parcare, dar asta înseamnă să mergi pe joc câțiva metri, a mai completat acesta.

Dacă ați văzut în localitățile din județul Constanța probleme despre care vreți să scriem, vă rog să ne scrieți la contact@ct100.ro, să ne lăsați un mesaj pe pagina de Facebook sau să ne trimiteți un mesaj pe WhatsApp, la numărul 0751481012. Fotografiile și filmările sunt binevenite.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “VOCEA CONSTĂNȚEANULUI Eu pe unde mai trec?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Prezența la vot la ora 10.00, peste 6,5%

Dum mai 26 , 2019
Prezenţa la urne pe ţară la alegerile europarlamentare a fost, duminică, până la ora 10,00, de 6,5%, potrivit datelor înregistrate pe site-ul Biroului Electoral Central, mai mult decât la precedentele alegeri europarlamentare. În mediul urban au votat 685.607 de alegători şi în mediul rural – 503.467. Potrivit BEC, în Capitală […]

V-ar putea interesa și: