Vocea constănțeanului: „Mai avea puțin și își construia garaj pe stradă!”

Pentru a face rost de un loc de parcare, constănțenii apelează la metode pe cât de inedite, pe atât de ilegale. De exemplu, pun bidoane cu apă, lăzi sau te miri ce pe stradă, adică pe domeniul public, pentru ca nimeni să nu-și lase mașina acolo.

Unii dintre șoferi au mers mai departe și practic au îngrădit o bucată din șosea numai pentru ei. Este cazul unei porțiuni din strada Mihai Viteazu, în apropiere de bulevardul Alexandru Lăpușneanu.

După cum puteți vedea în fotografiile primite pe adresa redacției, strada este îngrădită inclusiv cu bucăți de BCA.

„Știu că nu sunt locuri de parcare, dar parcă e prea de tot. Mai avea puțin și își construia garaj pe stradă! Vorbim totuși de o zonă de case, în care se pot găsi locuri să-ți lași mașina. Poate nu în fața casei, dar mersul pe jos n-a omorât pe nimeni. Ce se poate face în cazul acesta? Mai avem Poliție Locală care să intervină sau stă la pândă să vadă cine nu plătește parcarea?”, spune un constănțean nemulțumit.

Cum spuneam, în toată Constanța această „bidoniadă” a devenit un fenomen, deși este ilegal.

Dacă ați văzut în localitățile din județul Constanța probleme despre care vreți să scriem, vă rugăm să ne scrieți la contact@ct100.ro, să ne lăsați un mesaj pe pagina de Facebook sau să ne trimiteți un mesaj pe WhatsApp, la numărul 0751481012. Fotografiile și filmările sunt binevenite.

Vă recomandăm și:

Curtea de Apel și Baroul au închiriat 115 locuri de parcare în centrul Constanței din totalul de 125

Au început să dispară locurile de parcare de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din Constanța

N-a vrut să plătească 4 lei pe oră pentru parcare. Asta l-a costat 630 de lei


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

O constănțeană vaccinată cu doză completă a murit din cauza variantei Delta

mie aug. 25 , 2021
Două noi cazuri cu varianta Delta au fost depistate pe raza județului Constanța. Este vorba despre o femeie 45 de ani, județ de proveniență Dâmbovița, vaccinată cu doză completă. A venit în Constanța în vacanță. Aceasta nu este internată. Al doilea caz este o femeie 63 de ani, istoric de […]

V-ar putea interesa și: