VOCEA CONSTĂNȚEANULUI. Mai montăm și noi niște stâlpișori?

Să conduci și să parchezi în Constanța a devenit sport extrem. Una din problemele cu care se confruntă mulți șoferi este lipsa de vizibilitate atunci când vor să iasă de pe o stradă secundară în una principală. Sunt zeci de cazuri în care vizibilitatea este zero din cauza mașinilor parcare fix în intersecție, pe trotuar.

Sunt mai multe probleme aici: parcarea la mai puțin de 5 metri de intersecție este interzisă. Nici pe trotuar nu prea ai voie. În fine, de multe ori sunt locuri de parcare la câțiva zeci de metri depărtare.

„Primăria ar trebui să mai monteze stâlpișori din ăștia, măcar în intersecții. Nu mai putem vedea nimic, e periculos. Bine că plătim taxe și impozite.”, spune un șofer nemulțumit, care ne-a trimis și o poză, de pe strada Poporului, aproape de Baba Novac.

Acesta sugerează ca primăria să monteze niște stâlpișori, pentru a bloca parcarea pe trotuar.

„E singura soluție. Ar mai putea da amenzi, dar Poliția Locală spune că nu poate da decât dacă găsește șoferul la mașină. Și pe cea Națională n-am văzut-o niciodată dând amenzi aici, pentru astfel de fapte, în ultimii 30 de ani.”, mai spune el.

Dacă ați văzut în localitățile din județul Constanța probleme despre care vreți să scriem, vă rugăm să ne scrieți la contact@ct100.ro, să ne lăsați un mesaj pe pagina de Facebook sau să ne trimiteți un mesaj pe WhatsApp, la numărul 0751481012. Fotografiile și filmările sunt binevenite.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.