Vocea constănțeanului. „Ne îngheață copiii în grădinițe și școli!”

calorifer

Toamna și-a intrat bine în drepturi în Constanța, iar temperaturile de afară reflect acest lucru.

E frig și asta se simte și în locuințe, dar și în grădinițe și în școli.

Părintele unui copil înscris la o grădiniță din Constanța ne-a transmis un mesaj pe adresa redacției prin care ne atrage atenția asupra problemei.

„Copiii îngheață de frig în grădiniță. Educatoarele ne-au spus că nu au ce face, să îi îmbrăcăm mai gros. Poate faceți un reportaj, vă rugăm”, este o parte din mesajul trimis.

Același lucru este valabil și în școli.

Societatea de Termoficare Constanţa, noua firmă care asigură căldura în locuințe, a început, de pe 11 octombrie, verificările la instalaţia de încălzire a locuinţelor din sistem centralizat. Agentul termic ar putea fi furnizat de la 1 noiembrie. Dacă temperaturile medii vor fi mai mici de 10 grade, timp de trei nopţi consecutive, societatea ar putea devansa termenul.

Dacă ați văzut în localitățile din județul Constanța probleme despre care vreți să scriem, vă rugăm să ne scrieți la contact@ct100.ro, să ne lăsați un mesaj pe pagina de Facebook sau să ne trimiteți un mesaj pe WhatsApp, la numărul 0751481012. Fotografiile și filmările sunt binevenite.

Vă recomandăm și:

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Avarie RAJA între localitățile Eforie Nord și Techirghiol

Fri Oct 15 , 2021
Ca urmare a unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, dintre localitățile Eforie Nord și Techirghiol, RAJA SA sistează furnizarea apei potabile, astăzi – 15 octombrie 2021, în intervalul orar 11.00 – 19.00. Sunt afectați de lipsa apei consumatorii de pe varianta dintre […]