Vocea constănțeanului: „O zi nu ne-am bucurat de căldură!”

Un constănțean ne-a trimis pe adresa redacției un mesaj, nemulțumit de faptul că apartamentul în care locuiește, din cartierul Faleză nord, nu are căldură.

A sunt la Termoficare Constanța, dar răspunsul nu a fost deloc ce aștepta.

Iată mesajul său:

„Punctele termice 137, 136 nu au căldură de când ar fi trebuit să dea drumul la căldură. O zi nu ne-am bucurat de căldură!

Am sunat la cei de la termoficare și mi-au dat o dată estimativă de 3 săptămâni !!!!

După ce am așteptat o oră în telefon mi-a răspuns o doamnă care m-a luat și la mișto. Chiar sunt curios dacă o să trebuiască să plătim toată această debandadă.”

Recomandare: Situație gravă în Tomis Nord. Probleme la sistemul de termoficare

Dacă ați văzut în localitățile din județul Constanța probleme despre care vreți să scriem, vă rugăm să ne scrieți la contact@ct100.ro, să ne lăsați un mesaj pe pagina de Facebook sau să ne trimiteți un mesaj pe WhatsApp, la numărul 0735.938.999. Fotografiile și filmările sunt binevenite.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “Vocea constănțeanului: „O zi nu ne-am bucurat de căldură!”

  1. Nici Tomis 3 nu sta mai bine .
    Același răspuns evaziv , de je m’en fiche , peste doua săptămâni.
    Probabil se așteaptă venirea primăverii. Cine le știe logica .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Duster III - Dacia se depărtează de imaginea low-cost. Ce dotări va avea modelul

mie nov. 29 , 2023
Duster III va fi lansart curând. Este modelul prin care Dacia vrea să se rupă definitiv cu imaginea de marcă low cost. În 2022, Duster a fost cel mai vândut SUV din Europa către clienţii persoane fizice. Zilnic, aproape 1.000 de vehicule Duster ies de pe linia de asamblare a […]

V-ar putea interesa și: