Vocea constănțeanului: „Oare de ce Poliția Locală nu amendează pe toată lumea?”

Echipaj al Poliției Locale Constanța surprins luni, 12 martie, în zona Școlii 23

„Oare de ce Poliția Locală nu amendează pe toată lumea?”, se întreabă Tiberiu, un constănțean care a trimis pe adresa redacției noastre și câteva explicații.

Acesta afirmă că în fiecare zi, în zona școlii nr. 23 din Constanța, pe strada Soveja, se parchează haotic, blocându-se vizibilitatea pe trecerea de pietoni. Cu toate acestea, punctează el, poliția locală nu ia măsuri.

Iată mesajul său, transmis luni, 12 martie.

„Oare de ce politia locala nu aplica amenzi pentru toata lumea?. In fiecare zi la scoala 23 se parcheaza haotic, obturand trecerea de pietoni . Azi locala era visavi si stateau la cafea”.

Facem o precizare: polițiștii locali sunt prezenți aproape în fiecare dimineață în zona școlii, mai ales a trecerii de pietoni, pentru a se asigura că șoferii le acordă prioritate de trecere. E drept, stau câteva de minute. În zonă se parchează haotic.

Dacă ați văzut în localitățile din județul Constanța probleme despre care vreți să scriem, vă rog să ne scrieți la contact@ct100.ro, să ne lăsați un mesaj pe pagina de Facebook sau să ne trimiteți un mesaj pe WhatsApp, la numărul 0751481012. Fotografiile și filmările sunt binevenite.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primăria Constanța montează 204 coșuri de gunoi

mar mart. 12 , 2019
Primăria Constanța montează 204 coșuri de gunoi în oraș, în această perioadă, și 50 de bănci. Primăria Municipiului Constanța, prin Direcția Gestionare Servicii Publice, continuă să monteze și în această săptămână bănci și coșuri de gunoi. „Vor fi amplasate 204 coșuri noi de gunoi pe bulevardul I.C. Brătianu, pe strada […]

V-ar putea interesa și: