Vocea constănțeanului: „Oare de ce Poliția Locală nu amendează pe toată lumea?”

Echipaj al Poliției Locale Constanța surprins luni, 12 martie, în zona Școlii 23

„Oare de ce Poliția Locală nu amendează pe toată lumea?”, se întreabă Tiberiu, un constănțean care a trimis pe adresa redacției noastre și câteva explicații.

Acesta afirmă că în fiecare zi, în zona școlii nr. 23 din Constanța, pe strada Soveja, se parchează haotic, blocându-se vizibilitatea pe trecerea de pietoni. Cu toate acestea, punctează el, poliția locală nu ia măsuri.

Iată mesajul său, transmis luni, 12 martie.

„Oare de ce politia locala nu aplica amenzi pentru toata lumea?. In fiecare zi la scoala 23 se parcheaza haotic, obturand trecerea de pietoni . Azi locala era visavi si stateau la cafea”.

Facem o precizare: polițiștii locali sunt prezenți aproape în fiecare dimineață în zona școlii, mai ales a trecerii de pietoni, pentru a se asigura că șoferii le acordă prioritate de trecere. E drept, stau câteva de minute. În zonă se parchează haotic.

Dacă ați văzut în localitățile din județul Constanța probleme despre care vreți să scriem, vă rog să ne scrieți la contact@ct100.ro, să ne lăsați un mesaj pe pagina de Facebook sau să ne trimiteți un mesaj pe WhatsApp, la numărul 0751481012. Fotografiile și filmările sunt binevenite.

sprijina-jurnalismul-independent
Constanta-financiara-sigla-jpg

Articole recente

Leave a Reply

Your email address will not be published.