VOCEA CONSTĂNȚEANULUI: parcare cu plată fără parcare

Semn de parcare există, locuri, nu

Tot mai multe locuri de parcare din Constanța se plătesc prin SMS. De curând însă, au apărut plăcuțe care spun că trebuie să plătim parcare, deși nu există niciun loc delimitat.

Nici măcar nu au tras câteva dungi pe asfalt.

„La intersecția dintre străzile Ștefan Mihăileanu și Sarmisegetuza (pe străduțele din piața Grivitei) au pus plăcuțe „blue area” pentru a taxa parcarea. Nu văd însă nicio parcare. Nu e trasată nicio dungă. Plăcuțele le-am observat de mai bine de o săptămână.”, ne spune o constănțeancă.

Concluzia sa: este stupid.

Dacă ați văzut în localitățile din județul Constanța probleme despre care vreți să scriem, vă rog să ne scrieți la contact@ct100.ro, să ne lăsați un mesaj pe pagina de Facebook sau să ne trimiteți un mesaj pe WhatsApp, la numărul 0751481012. Fotografiile și filmările sunt binevenite.

Vă recomandăm și:

VOCEA CONSTĂNȚEANULUI Eu pe unde mai trec?
VOCEA CONSTĂNȚEANULUI Apare ÎNCĂ UN BLOC pe strada Renașterii, lângă sediul IPJ Constanța?
Vocea constănțeanului: „Este inuman ca în 2019 să nu se ia în considerare nevoile oamenilor cu dizabilități sau alte nevoi”
Vocea constănțeanului: 10 mașini parcate într-o stație RATC! Mai avem poliție?

Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Trafic blocat pe strada Alexandru Dimitrie Xenopol din municipiul Constanța în urma unei avarii RAJA

mar aug. 27 , 2019
Pentru remedierea unei avarii survenite astăzi – 27 august 2019, pe conducta de alimentare cu apă de pe strada Alexandru Dimitrie Xenopol, din municipiul Constanța, echipele de interventie RAJA au fost nevoite să blocheze traficul auto pe această stradă, tronsonul cuprins de străzile Vrâncioaiei și Prislop, în intervalul orar 11.00 – […]

V-ar putea interesa și: