VOCEA CONSTĂNȚEANULUI: parcare cu plată fără parcare

Semn de parcare există, locuri, nu

Tot mai multe locuri de parcare din Constanța se plătesc prin SMS. De curând însă, au apărut plăcuțe care spun că trebuie să plătim parcare, deși nu există niciun loc delimitat.

Nici măcar nu au tras câteva dungi pe asfalt.

„La intersecția dintre străzile Ștefan Mihăileanu și Sarmisegetuza (pe străduțele din piața Grivitei) au pus plăcuțe „blue area” pentru a taxa parcarea. Nu văd însă nicio parcare. Nu e trasată nicio dungă. Plăcuțele le-am observat de mai bine de o săptămână.”, ne spune o constănțeancă.

Concluzia sa: este stupid.

Dacă ați văzut în localitățile din județul Constanța probleme despre care vreți să scriem, vă rog să ne scrieți la contact@ct100.ro, să ne lăsați un mesaj pe pagina de Facebook sau să ne trimiteți un mesaj pe WhatsApp, la numărul 0751481012. Fotografiile și filmările sunt binevenite.

Vă recomandăm și:

VOCEA CONSTĂNȚEANULUI Eu pe unde mai trec?
VOCEA CONSTĂNȚEANULUI Apare ÎNCĂ UN BLOC pe strada Renașterii, lângă sediul IPJ Constanța?
Vocea constănțeanului: „Este inuman ca în 2019 să nu se ia în considerare nevoile oamenilor cu dizabilități sau alte nevoi”
Vocea constănțeanului: 10 mașini parcate într-o stație RATC! Mai avem poliție?
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Trafic blocat pe strada Alexandru Dimitrie Xenopol din municipiul Constanța în urma unei avarii RAJA

Tue Aug 27 , 2019
Pentru remedierea unei avarii survenite astăzi – 27 august 2019, pe conducta de alimentare cu apă de pe strada Alexandru Dimitrie Xenopol, din municipiul Constanța, echipele de interventie RAJA au fost nevoite să blocheze traficul auto pe această stradă, tronsonul cuprins de străzile Vrâncioaiei și Prislop, în intervalul orar 11.00 – […]
raja