VOCEA CONSTĂNȚEANULUI. „Poliția Locală a ridicat mașina unor americani. Zona nu este semnalizată”

Mașină ridicată de Poliția Locală Constanța (fotografie cu caracter demonstrativ)

O familie de americani, aflată în vizită în Constanța, s-au trezit că mașina închiriată le-a fost ridicată. Prietena lor de aici spune că oamenii nu aveau de unde să știe că se ridică mașini, pentru că acest lucru nu este marcat corespunzător.

„Doream sa va semnalez un abuz din partea politiei locale. Precum știți, in zona peninsulara este limitat accesul si de curând au început sa fie ridicate mașinile fără permis. Faptul ca se ridica mașini nu este semnalizat printr-un semn rutier nicăieri, nici măcar la intrarea in acesta zona, unde exista doar un anunț scris mic doar in limba romana (care limitează accesul, nu indică și faptul ca se ridica mașinile). În data de 3.06 le-a fost ridicata mașina închiriată unor turiști din Statele Unite de pe strada Traian. Dânșii nu aveau de unde sa înțeleagă nici avertizarea de a nu intra, scrisă in limba română, si nici nu aveau de unde să știe ca se vor ridica mașini, acest lucru nefiind semnalizat corespunzător. Am sunat la Politia Locala să-i întreb de unde ar fi trebuit sa stie niște turiști străini de aceasta acțiune a politie daca nu este semnalizată in nici un fel. Răspunsul inteligent al doamnei care mi-a răspuns a fost ca :”de pe siteul Primăriei”!!!!!!!!! Serios??? I-am ajutat eu sa isi recupereze masina, altfel le-ar fi fost aproape imposibil avand in vedere si faptul ca aveau amandoi aproape 75 de ani.”, ne-a spus Ligia B.

Aceasta ne-a semnalat ceea ce numește un alt abuz.

„Lângă casa părinților mei, Marc Aureliu nr. 13, este un teren privat (doar ca nu este îngrădit), adică o curte pe care cu acordul proprietarului o folosim. Acolo aveam parcata o mașină fără permis de acces, dar pe care nu o foloseam momentan sa ieșim sau sa intram in zona. Repet: pe proprietate privata. Ieri au venit cei de la Poliția Locala însoțiți de platforma sa ridice mașina! Tala meu era acasă si a ieșit afară să discute cu ei. Nu au vrut sa înțeleagă in nici un fel situația terenului, ca nu au nici o jurisdicție asupra lui si l-au amenințat sa-si ia mașina de acolo. Fiind un om in vârstă si recunoscând nici prea bine legislația s-a speriat si a facut cum au spus dânșii. Alții nu au fost atât de norocoși sa fie pe faza si le-a ridicat mașina de pe acel teren privat!!!! Este normal asa ceva?”

Dacă ați văzut în localitățile din județul Constanța probleme despre care vreți să scriem, vă rog să ne scrieți la contact@ct100.ro, să ne lăsați un mesaj pe pagina de Facebook sau să ne trimiteți un mesaj pe WhatsApp, la numărul 0751481012. Fotografiile și filmările sunt binevenite.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Apă cu presiuni scăzute în localitatea Mihai Viteazu pentru lucrări ENEL

joi iun. 6 , 2019
Pentru efectuarea lucrărilor anuale de reparații și întreținere a unor instalații și rețele electrice din localitatea Mihai Viteazu, județul Constanța, Enel Distribuție Dobrogea va întrerupe furnizarea energiei electrice vineri, 07 iunie 2019, în intervalul orar 09.00 – 17.00. Fără curent, unul dintre puțurile ce deservesc localitatea Mihai Viteazu nu va […]
raja agigea

V-ar putea interesa și: