Vocea constănțeanului: „Se scot pomii din pământ!”

O cititoare a ziarului Constanța 100% ne-a scris să ne semnaleze o situație care o deranjează foarte tare. Se scot pomii din pământ, spune dumneaei.

„În zona Tomis 2, se scot pomii pentru a se monta aparate de gimnastică.”

Aceasta ne-a trimis și fotografia pe care o vedeți, făcută azi, 4 octombrie.

„La cât m-am enervat anul ăsta, mă mir ca nu am făcut infarct”, ne-a mai spus doamna.

Ironic sa nu, lângă muncitori este amplasat un banner mare cu Viorica Dăncilă.

Nu este pentru prima dată când primăria taie copaci sănătoși pentru diferite motive. La începutul anului, au tăiat unul pentru a crea un loc de parcare (detalii AICI). Acum câțiva ani, au tăiat un dud falnic din zona peninsulară pentru ca niște americani să aibă parte de un oraș ca după Apocalipsă pentru filmul lor, care ar fi trebuit să facă reclamă orașului și să aducă turiști – n-a făcut nimic. (detalii AICI)

Dacă ați văzut în localitățile din județul Constanța probleme despre care vreți să scriem, vă rog să ne scrieți la contact@ct100.ro, să ne lăsați un mesaj pe pagina de Facebook sau să ne trimiteți un mesaj pe WhatsApp, la numărul 0751481012. Fotografiile și filmările sunt binevenite.

Articole similare:

Vocea constănțeanului. „Au decoperat strada și a rămas așa”
VOCEA CONSTĂNȚEANULUI: parcare cu plată fără parcare
VOCEA CONSTĂNȚEANULUI Eu pe unde mai trec?
VOCEA CONSTĂNȚEANULUI Apare ÎNCĂ UN BLOC pe strada Renașterii, lângă sediul IPJ Constanța?
Vocea constănțeanului: „Oare de ce Poliția Locală nu amendează pe toată lumea?”
Vocea constănțeanului: „Este inuman ca în 2019 să nu se ia în considerare nevoile oamenilor cu dizabilități sau alte nevoi”


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

VIDEO Horia Țuțuianu, Mirela Matichescu, Lucian Lungoci și Radu Babuș, conferință de presă în sediul PSD Constanța

vin oct. 4 , 2019
PSD Constanța a început să organizeze conferințe de presă săptămânal. Astăzi, la întâlnirea cu presa au fost prezenți Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța, Mirela Matichescu, administratorul județului, Lucian Lungoci, administratorul Regiei Județene de Drumuri și Poduri, Radu Babuș, deputat, purtător de cuvânt al partidului, Nicu Roșu, liderul de la […]

V-ar putea interesa și: