VOCEA CONSTĂNȚEANULUI: „Toaletarea copacilor se face la extrem”

Un constănțean ne-a scris nemulțumit de modul cum se face toaletarea copacilor din municipiu.

„Pe strada Suceava, toaletarea copacilor se face la extrem. Rămân doar cioturi!”, spune Ciprian, care ne-a trimis și fotografiile care însoțesc acest articol.

 Un constănțean ne-a scris nemulțumit de modul cum se face toaletarea copacilor din municipiu.

Acesta a precizat că a discutat cu câțiva factori responsabili care i-au spus că toaletarea se face așa pentru „nu sunt bani să se intervină în fiecare an”.

Dacă ați văzut în localitățile din județul Constanța probleme despre care vreți să scriem, vă rugăm să ne trimiteți un email la contact(at)ct100.ro, să ne lăsați un mesaj pe pagina de Facebook sau să ne trimiteți un mesaj pe WhatsApp, la numărul 0735.938.999. Fotografiile și filmările sunt binevenite.Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Dr. Loti Popescu, DSP Constanța: „Au fost confirmate 41 de cazuri de gripă”

mie ian. 22 , 2020
În județul Constanța au fost confirmate 41 de cazuri de gripă, a anunțat dr. Loti Popescu, reprezentant al Direcției Județene de Sănătate Publică. Într-o conferință de presă susținută în data de 22 ianuarie la Spitalul Județean Constanța, aceasta a precizat că au fost peste 100 de suspiciuni și că boala […]
Dr. Loti Popescu

V-ar putea interesa și: