Vocea constănțeanului: „Toată comunitatea de case din zona Abator din Constanța este umilită și mințită în mod frecvent”

Un constănțean spune că el și vecinii lui au stat peste 30 de ore fără curent și spune că problemele de acest gen pot fi evitate dacă se schimbă un punct de transformare.

Iată ce ne-a scris:

„Facem apel către toate organele abilitate care au puterea și voința să soluționeze acest caz. Protecția Consumatorului, Poliția, Procuratura, Presa sau oricine altcineva trebuie să ne scoată din această mizerie de nedescris. Toată comunitatea de case din zona Abator din Constanța este umilită și mințita în mod frecvent. Vrem să aflăm cine a dat ordin celor de la Dispecerat/ Deranjamente (0241 929) să nu înregistreze și să nu dea curs sutelor de sesizări din această zonă.

Nu suntem într-o localitate de la marginea județului ci în plin oraș. De ce nu se schimbă punctul de transformare cu unul nou și modern? Cine are interesul să ne trimită în Evul Mediu? În ziua de sâmbăta 18.11 în jurul orei 20:00 a fost întreruptă furnizarea de energie electrică din zonă. Duminică 19.11 ora 20:45 ne găsește tot în întuneric și frig. Sunt copii mici sau oameni bolnavi care au nevoie de căldură.

Și mai presus de toate sunt cetățeni corecți care își plătesc taxele și facturile dar sunt tratați cu indiferență sau chiar dispreț. De ce autoritățile așteaptă o nenorocire pentru a lua măsurile necesare? Ar fi mai ușor să prevenim. Toată lumea va sări acum și ne va acuza că suntem neînțelegători și că nu ținem cont de urgia care a fost afară.

Dar am păstrat pentru final ceea ce este mai bun. Duminică 12.11 a fost senin și cu toate astea am fost privați de curent electric vreo 6 ore. Iar dacă furtuna de sâmbăta spre duminică a făcut ravagii atunci poate reușește cineva din conducerea Enel/ PPC să ne explice cum de iluminatul public și toate blocurile din jurul nostru aveau curent electric iar toate casele erau în beznă totală.

Menționez că au fost peste 30 de ore în care am fost privați de energie electrică de sâmbăta 18.11 orele 20:00 până pe 20.11. orele 3:00 dimineață. Cu stimă.”

Dacă ați văzut în localitățile din județul Constanța probleme despre care vreți să scriem, vă rugăm să ne scrieți la contact@ct100.ro, să ne lăsați un mesaj pe pagina de Facebook sau să ne trimiteți un mesaj pe WhatsApp, la numărul 0735.938.999. Fotografiile și filmările sunt binevenite.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

2 thoughts on “Vocea constănțeanului: „Toată comunitatea de case din zona Abator din Constanța este umilită și mințită în mod frecvent”

  1. De sâmbătă de la ora 20 pana luni ,ora 11,30 nu am avut curent electric, deși am sunat de 5 or la Enel,am făcut doua sesizări, nici la ora aceasta nu m-a sunat nimeni sa vina sa remedieze defecțiunea de la un stâlp electric. Am fost nevoiți sa plătim toți vecinii un electrician de la o firma privata.Atata neseriozitate inumanitate,indiferenta și minciuni ,încât din doua în doua ore ne spuneau alta minciuna doamnele de la caal centre.vorbim de ,,Enel”Constanta.

  2. Și pe strada Nucilor din Constanța un vecin nu are energie electrica de 4 zile și a făcut sesizări de 2 ori pe zi (nu mai vorbim despre contracte)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Marian, marinarul care a devenit ostaticul rebelilor din Yemen

lun nov. 20 , 2023
Marinarul de la bordul navei Galaxy Leader, răpite în Marea Roșie de rebelii houthi din Yemen, este din Constanța. Liderul Sindicatului Liber al Navigatorilor (SLN), Adrian Mihălcioiu, a declarat că acesta are 29 de ani, este electrician și a fost contact să meargă pe această navă printr-o firmă din Bulgaria. […]

V-ar putea interesa și: