Vocea României. O doamnă din Medgidia a întors toate scaunele

Liliana Radu are 53 de ani, este din Medgidia și a venit la Vocea României din iubirea pentru muzică, scrie Pro TV.

Este de meserie solist vocal și a cântat mult pe vase de croazieră. Nu are copii, dar spune că muzica este marea sa iubire, cea care îi vindecă sufletul și fără de care nu poate trăi. Experiența la Vocea României este prima de acest fel, dar în ciuda acestui lucru, a reușit să-i vrăjească pe cei cinci antrenori cu interpretarea uluitoare a piesei “Give Me One Reason”, de la Tracy Chapman.

„Eu m-am întors la dumneavoastră pentru că am observat o maturitate pe care încerc să o transmit de ani de zile concurenților mei. E foarte important să știi când să taci pe piesa și asta am observat asta la dumneavoastră. Sincer, aș vrea să veniți în echipa mea nu doar pe mine să mă învățați lucruri, ci și pe ei (…)”, a spus Irina Rimes despre interpretarea concurentei Liliana.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Klaus Iohannis este de acord cu creşterea salariilor şi a pensiilor

Sat Sep 24 , 2022
Preşedintele României, Klaus Iohannis, a declarat că este de acord cu creşterea salariilor şi a pensiilor, atât cât permite bugetul, dar nu i se pare deloc normal ca demnitarii să fie primii care beneficiază de aceste creşteri. Reacţia vine după ce Senatul a adoptat majorarea indemnizaţiilor demnitarilor. „Acum câteva zile, […]