Vor apărea noi sensuri unice în Constanța

Primăria Municipiului Constanța, prin SC. Confort Urban S.R.L, va institui la data de 19 septembrie 2022 două noi sensuri unice în cartierul Kilometrul 4-5.  

„Aceste măsuri au fost luate de municipalitate în urma consultărilor cu cetățenii din zonă și, ulterior, în urma analizei făcute de Comisia de Circulație. Înfiinţarea acestor sensuri unice vizează fluidizarea traficului rutier în zonele intens circulate, în special, în perimetrul unităţilor de învăţământ, asigurarea şi protejarea circulaţiei pietonale, precum și crearea de noi locuri de parcare.”, a precizat primăria, printr-un comunicat de presă.

Pe strada Progresului, circulația autoturismelor va fi posibilă dinspre strada Meșterul Manole către strada Sergent Nicolae Grindeanu, iar pe strada Sergent Nicolae Grindeanu, traficul rutier se va desfășura dinspre strada Progresului către strada Meșterul Manole. Ambele sensuri unice sunt în proximitatea Școlii Gimnaziale Nr. 33  „Anghel Saligny”.  
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

O minoră de 15 ani a fost violată în Constanța

Wed Sep 7 , 2022
La data de 2 septembrie a.c., în jurul orei 22:30, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că o minoră a fost victima unei infracțiuni de viol. Deplasați la fața locului polițiștii au constatat faptul că minora, de 15 ani, ar […]

V-ar putea interesa și: