Vrei să o cunoști pe Clotilde Armand? Ești invitat la un ceai fierbinte

armand

Pe 1 Decembrie, membrii USR Constanța împreună cu Armand Clotilde, vor porni într-o plimbare prin județul Constanța pentru a intra în legătură cu cât mai mulți constănțeni.

”Ne dorim să celebrăm Ziua Națională a României fără a susține discursuri sforăitoare, fără a împărți promisiuni în stângă și-n dreapta așa cum fac politicienii ”consacrați”. Vom face prima oprire în comuna Seimeni, vom continua cu Tortoman, Medgidia, Peștera și ne vom opri, în final (n.r. la ora 17.000, în municipiul Constanța, în fața hărții cu așezări antice din Dobrogea de lângă primărie, unde îi așteptăm pe toți constănțenii care vor să ne cunoască și să intre în contact cu alternativa propusă de USR. Ulterior, vom traversa bulevardul Ferdinand către cafeneaua Strings unde ne vom încălzi cu un ceai fierbinte și vom discuta despre noi, despre USR, despre istorie, despre ce s-a ales de ideea de patriotism și despre multe altele. Vă așteptăm cu drag!”, au spus reprezentanții USR Constanța.

Program detaliat

12:00 – 13:00 : Vizită în comuna Seimeni;
13:30 – 14:00: Oprire in comuna Tortoman pentru întâlnirea cu simpatizanții USR;
14:15 – 15:15: Vizită la sediul USR Medgidia, întâlnire cu cetățenii din Piața centrală;
15:40 – 16:15: Oprire în comuna Peștera pentru întâlnire cu simpatizanții USR;
17:00 – Întâlnire Clotilde&USR Costanța.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

”Am fost și eu la Alba-Iulia !”. Elevi ai Școlii ”Gheorghe Țițeica” au sărbătorit Ziua Națională

mie nov. 30 , 2016
Ziua de 1 Decembrie a fost sărbătorită de clasa a IV-a D a Școlii Gimnaziale nr. 30  ”Gheorghe Țițeica” din Constanța marți, 29 noiembrie, la sediul Bibliotecii Județene ”I.N.Roman”. Școlarii au pregătit un program artistic pe care l-au prezentat în holul instituției de cultură, gazda perfectă întotdeauna pentru evenimente de […]

V-ar putea interesa și: