Vrei un apartament la mare? În complexul Verona Mamaia Nord poți cumpăra în rate direct la dezvoltator

Complex Verona Mamaia Nord – 5 motive ca să îl alegeți dacă vreți un apartament la mare

Apartamentele din complexul Verona Mamaia Nord pot fi cumpărate și în rate direct la dezvoltator.

O locuință cu vedere la Marea Neagră sau la lacul Siutghiol poate fi achiziționată mai ușor. Cei interesați pot beneficia de rate direct de la constructor, pe o perioadă de maximum 5 ani. Avansul minim necesar este de 30%.

Complexul Verona Mamaia Nord, compus din trei blocuri, în care vor fi, în total, circa 600 de apartamente, are cel puțin cinci atuuri foarte importante.

Unu: amplasarea. Blocurile sunt amplasate chiar pe malul lacului. Puteți fi 100% siguri că nu se va mai construi nimic în față pentru a vă obtura vederea. Veți putea admira în fiecare seară apusul pe lacul Siutghiol și veți descoperi că cerul își schimbă constant culorile. Dacă alegeți un etaj superior, veți putea admira și Marea Neagră, pentru că imobilele sunt construite la mai puțin de 700 de metri de mare.

Complexul este amplasat în apropierea zonei de cluburi, ceea ce îl face o investiție ideală pentru cei care vor să închirieze pe timp de vară (și nu numai).

Doi: calitatea construcției. Complex Verona Mamaia Nord este ridicat de una dintre cele mai puternice firme din Constanța, Comprest Util. Este o companie care a participa la amenajarea bazei americane de la Mihail Kogălniceanu, după ce a fost verificată la sânge de Armata SUA, la extinderea plajelor din Constanța, care a construit multe din drumurile din sud-estul României. Are în portofoliu și un bloc pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din Constanța, construit inclusiv cu buncăr care rezistă unui atac nuclear.

Vă dăm un singur exemplu: proiectul tehnic prevedea că blocul poate fi construit pe o fundație obișnuită. Investitorul a decis însă să foreze 355 de piloți la o adâncime de 20 de metri, pentru ca structura de rezistență să fie mult mai solidă decât norma cerută de proiectanți. A costat cu câteva sute de mii de euro în plus, dar siguranța trebuie pusă înaintea orice.

Complex Verona Mamaia Nord

Trei: calitatea construcției. Vorbim de calitatea materialelor folosite. Sunt de cea mai bună calitate. Investitorul a decis, de pildă, să folosească tâmplărie din aluminiu care nu se mai găsește decât în clădiri exclusiviste din Emiratele Arabe Unite, Elveția și Austria. Este vorba despre profile Gutman seria GWD 70 (High Izolation), fabricate în totalitate în Germania. Sticla este tripan de 52 mm, exterior: Cool Lite KN 166 securizat, interior: Float Clear 4-6 mm, interior : Duplex 4.1.4 Low-E. Feroneria este fabricată tot în Germania, de compania Roto, care oferă tehnologie de vârf. Evident, toate acestea sunt mai scumpe decât ce se găsește acum pe piața din România, dar și mai bune.

Fiecare scară este echipată cu câte două lifturi Schindler de 7 persoane. Acestea sunt prevăzute cu sistem de supraveghere video și videointerfon.

Pereții exteriori sunt realizați din BCA Celco, ce asigură un confort termic sport împreună cu sistemul de izolație compus din fațadă ventilată placată cu plăci Equitone, plăci Fundermax, cu grosimea de 8 mm, folie anticondens și vată bazaltică de 10 cm. Materialele sunt ignifuge și sunt certificate în acest sens.

Patru: calitatea proiectului. Proiectul este format din trei imobile cu 600 de apartamente, cu 2 și 3 camere și de garsoniere. Veți găsi însă și aproape 50 de apartamente cu scară interioară, la etajele superioară, cu suprafețe cuprinse între 250 mp și 600 mp. O adevărată emblemă a luxului. Arhitectura este modernă, spațiile interioare sunt generoase, soluțiile tehnice sunt de ultimă oră, materialele folosite sunt de top.

Cinci: facilități. Nu vorbim despre un bloc de locuințe și atât, ci despre un complex imobiliar, care va include, pe lângă locuințe, multiple spații comune, dar și comerciale. Va fi, practic, un mini cartier din care nu va trebui să ieșiți decât dacă vreți să vizitați orașul. Veți avea aici două restaurante de mari dimensiuni (unul cu o capacitate de 250 de persoane, altul cu 500), un bar pentru 300 de persoane, două piscine pentru adulți și mai multe pentru copii, săli de fitness și pentru relaxare, cu o suprafață de circa 800 mp. De asemenea, veți găsi aici saloane de coafor, de frizerie, manichiură, întreținere. Copiii nu sunt uitați: vor avea locuri de joacă generoase, dar și spații de biciclete (atât ei, cât și adulții). Veți mai găsi locuri unde puteți lăsa cărucioarele pentru copii, dar și alte spații de socializare. Complexul va avea și propria recepție.

Pe scurt, un concept modern, așa cum se mai întâlnește în Europa de Vest și SUA. Acesta este trendul și în România. Oamenii nu mai vor pur și simplu un apartament, ci mai mult.

Iată alte câteva detalii tehnice. Încălzirea se face prin pardoseală și se realizează cu ajutorul centralelor individuale pe gaz. Compartimentarea interioară a apartamentelor este realizată din BCA de 15cm, iar pereții intre apartamente sunt de 25 cm, care asigură o foarte bună izolație fonică și termică a fiecărei încăperi. Balcoanele locuințelor sunt delimitate cu balustradă din sticlă securizată. Casa scării este complet finisata, iar intrările în imobil sunt prevăzute cu rampe de acces pentru persoanele cu dizabilități. Complexul dispune de o generoasă parcare subterană, dar și de una supraterană. În total, vor fi de circa 500 de locuri de parcare.

Apartamentele se vând cu instalații sanitare, electrice, termice și cu pereți la stadiul de glet, cumpărătorul având astfel posibilitate să îl personalizeze așa cum dorește.

Prețurile diferă în funcție de suprafață și etaj. Primul bloc, de 160 de apartamente, este ridicat. În acest moment se lucrează la finisajele interioare și exterioare.

Pentru mai multe detalii și prețuri despre Complex Verona Mamaia Nord, vizitați site-ul de prezentare (click AICI).

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaOne thought on “Vrei un apartament la mare? În complexul Verona Mamaia Nord poți cumpăra în rate direct la dezvoltator

  1. toate bune si frumoase mai putin palmierii ( din proieect ) care nu au ce cauta in peisajul romanesc Pe vremuri era un primar Mihalache de profesie arhitect si care a vrut sa faca din constanta orasul teilor si al castanilor Acum prostul gust e la mare cautare Cui ii plac cocotierii sa se duca in tarile calde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Matei are doar 5 ani, dar își dorește să fie iar tânăr. Dacă e nevoie să se deplaseze mai mult de 50 de metri, trebuie ajutat

Mon Oct 31 , 2022
Matei are doar 5 ani, dar își dorește să fie iar tânăr! Așa percepe el chinul prin care trece de mai bine de un an. S-a născut perfect sănătos, dar în urma unei gripe puternice, terminate cu o pneumonie, s-a trezit cu vânătăi pe tot corpul. Părinții s-au speriat și […]