Vreme deosebit de rece și vânt puternic la Constanța până pe 8 aprilie

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare de cod galben de vânt puternic pentru Dobrogea, valabilă în intervalul 05 aprilie, ora 10:00 – 08 aprilie 2023, ora 10:00. Vântul va avea intensificări temporare cu rafale ce vor depăși 55 – 65 km/h.

De asemenea, în intervalul menționat, în Dobrogea, vremea va fi deosebit de rece, iar temperaturile se vor situa cu până la 8 grade sub mediile multianuale.

„Facem apel către cetățeni să evite adăpostirea sau trecerea prin apropierea copacilor, stâlpilor, precum şi a imobilelor aflate în construcţie, iar conducătorii auto sunt rugați să evite oprirea sau staţionarea în dreptul copacilor de pe marginea drumurilor.”, a transmis Primăria Constanța.

Constănțenii, agenții economici și asociațiile de proprietari pot semnala permanent orice problemă la următoarele numere de telefon:

Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/550055

Dispecerat Direcţia Generală Poliția Locală – 0241/484205 și 0341/922

Dispecerat Biroul Apărare Civilă, Sănătate și Securitate în Muncă și Situații de Urgență  – 0737552271.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Apa caldă a constănțenilor din sistemul centralizat, plătită în cea mai mare parte și de cei care au centrale individuale pe gaz

mie apr. 5 , 2023
Prețul pentru gigacalorie este 450 de lei la Constanța, atât pentru apa caldă, cât și pentru căldură. Municipalitatea a prelungit subvenția până la sfârșitul anului 2023, a anunțat Primăria Constanța. În ședința Consiliului Local Municipal din 30 martie 2023, aleșii locali au aprobat prețul pentru populație al energiei termice furnizate […]

V-ar putea interesa și: