Vreme rea până pe miercuri seară. Rafale de vânt de până la 80 de km/oră, zăpadă și polei

Administrația Națională de Meteorologie anunță că județul Constanța se va afla în cod galben până pe 11 ianuarie, la ora 21.00.

În intervalul menţionat aria ninsorilor se va extinde dinspre extremitatea sud-estică şi va cuprinde treptat jumătatea de est a ţării. În cea mai mare parte a Munteniei şi a Moldovei, în zona Carpaţilor de Curbură şi temporar în Dobrogea vor fi ninsori moderate cantitativ, iar vântul va avea intensificări cu viteze de 50…60 km/h, viscolind şi spulberând zăpada.
Notă: Unele intensificări ale vântului vor fi şi în Oltenia, spulberând trecător zăpada.

De astăzi, de la ora 22.00, intră n vigoare și codul portocaliu, până mâine, la ora 8.00. Este valabil pentru județele Constanța și Tulcea.

Pe parcursul nopţii de marţi spre miercuri (10/11 ianuarie) în judeţele Constanţa şi Tulcea vor fi intervale cu rafale de 70…80 km/h, ninsori puternic viscolite, dar şi precipitaţii mixte ce vor depune polei.

De asemenea, până pe 12 ianuarie, la ora 10.00, vremea va fi deosebit de rece în toată țara, geroasă dimineaţa şi noaptea în cea mai mare parte a ţării. Astfel, minimele nocturne se vor situa în general între -17 şi -10 grade, iar maximele diurne vor fi negative.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Aproape tot orașul Constanța are probleme cu alimentarea cu apă potabilă, din cauza avariilor ENEL

Tue Jan 10 , 2017
UPDATE 23.04. La ora 22,42, s-a reluat alimentarea cu energie a surselor Cismele care asigura necesarul de apa pentru statia Palas.La statia de pompare si tratare Cismea a revenit tensiunea la ora 22,49 si s-a reluat alimentarea cu apa catre abonatii din cartierele si zonele afectate. La ora 21,35, in […]
raja