Vremea se va răci în Constanța. Revin și ploile

La finalul acestei săptămâni, vremea se va răci în Constanța și Tulcea. Revin și ploile.

Pe 31 martie, vremea se va menține deosebit de caldă. Cerul va avea înnorări temporare, iar în a doua parte a intervalului, izolat, va ploua slab. Vântul va sufla moderat, cu intensificări locale și temporare (cu rafale, în general, de 50 – 60 km/h), cu precădere pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 22 de grade, mai scăzute pe litoral și în deltă unde vor fi de 12 și 17 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 9 și 12 grade.

Vineri, 1 aprilie, vremea va fi în continuare deosebit de caldă. Cerul va prezenta înnorări și, izolat, vor fi averse slabe de ploaie. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare, îndeosebi ziua (cu rafale, în general, de 55 – 65 km/h). Temperaturile maxime se vor situa între 16 și 26 de grade, cu cele mai scăzute valori pe litoral, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 și 12 grade.

Sâmbătă, 2 aprilie, vremea va fi în general instabilă și caldă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și, local, vor fi averse de ploaie, posibil asociate cu descărcări electrice. Izolat, cantitățile pot fi mai însemnate. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 22 de grade, cu cele mai scăzute valori pe litoral, iar cele minime vor fi cuprinse între 7 și 10 grade.

În schimb, de duminică, 3 aprilie, vremea se va răci accentuat. Cerul va fi mai mult noros și local va mai ploua slab. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare ziua. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 14 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 1 și 5 grade.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Apa potabilă distribuită de RAJA Constanța este o apă sigură pentru consum!

Wed Mar 30 , 2022
RAJA a transmis, în data de 28.03.2022, că, în urma creșterii turbidității apei din Canalul Dunăre – Marea Neagră, s-a dispus limitarea volumului de apă de la această sursă de suprafață și creșterea cantității de apă pompată din sursele de subteran. „Pentru că suntem responsabili față de consumatorii noștri, am […]