Vreți lavandă bio dulciuri fără zahăr? „Târgul de bunătăți românești” ajunge la Constanța, în parcare la Kaufland

targ bunatati, kaufland

În acest weekend, de vineri și până duminică (9 – 11 iunie), va avea loc primul „Târg de bunătăți românești” din Constanța, desfășurat în parcarea magazinului Kaufland de pe Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 36.

La târg, zeci de producători români vor aștepta constănțenii cu o gamă variată de produse 100% autohtone – de la specialități tradiționale și până la alimente de bază, toate făcute în România.

Târgul va fi deschis de la ora 9:00 și până la ora 18:00, în fiecare dintre cele trei zile, iar vizitatorii se vor putea bucura de:

  • Miere și produse apicole
  • Dulciuri de casă, turtă dulce
  • Dulciuri fără zahăr
  • Dulcețuri și gemuri după rețete tradiționale
  • Siropuri naturale
  • Lavandă Bio
  • Obiecte și decorațiuni artizanale
  • Bijuterii
  • Produse din piele
  • Preparate cu specific regional de tipul Kürtős kalács

Prin această serie de târguri, Kaufland susține producătorii locali să își aducă produsele mai aproape de români, oferindu-le în mod gratuit spațiul de vânzare și logistica necesară. Până în prezent, Kaufland a organizat 17 târguri de bunătăți românești în întreaga țară și a sprijinit zeci de mici producători locali și regionali să își comercializeze produsele astfel.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Avarie RAJA. Fără apă pe șapte străzi din municipiul Constanța

joi iun. 8 , 2017
Pentru remedierea unei avarii survenite astazi, 8 iunie 2017, pe strada Ion Lahovari, din municipiul Constanta, RAJA Constanta va sista furnizarea de apa potabila in intervalul orar 12,00-16,00. Sunt afectati consumatorii de pe strazile Ion Lahovari, Poporului, Mihai Viteazu, Petru Vulcan, Talazului,  Salcamilor si Flamanda. Puteți urmări Constanța 100% și […]
raja

V-ar putea interesa și: