Vreți să emigrați în SUA? Astăzi începe loteria vizelor. Aflați toate detaliile

sua

Înregistrarea electronică în Programul Diversity Visa al Statelor Unite va începe marţi 4 octombrie 2016 la orele 19:00 (ora României). Va rămâne disponibilă numai până luni 7 noiembrie 2016 la orele 19:00 (ora României). Pentru a participa la programul din acest an, vă rugăm să accesaţi pagina de internet a Departamentului de Stat www.dvlottery.state.gov<http://www.dvlottery.state.gov> în cursul perioadei de înregistrare. Acolo veţi găsi formularul de participare (E-DV) şi informaţiile complete pentru a trimite cererea dumneavoastră de înregistrare.

Nu se percepe nicio taxă! Cum mă înscriu?

Departamentul de Stat acceptă cereri de înregistrare NUMAI pe pagina de internet E-DV.  Îi încurajăm cu tărie pe cei care doresc să participe să îşi completeze şi să îşi trimită singuri cererile de participare. Participanţii pot alege ca altcineva să trimită cererea în numele lor, dar ar trebui să fie precauţi dacă persoana care se oferă să îi ajute încearcă să le ceară o taxă – reţineţi, formularul online este simplu şi NU SE PERCEPE NICI O TAXĂ pentru a participa. Fie că o persoană trimite o cerere de participare direct, sau un avocat, un prieten, sau o rudă îi oferă asistenţă, se poate trimite o singură cerere de participare în numele fiecărei persoane.

Este important să îmi tipăresc pagina de confirmare generată online?

Este foarte important ca participanţii la program să îşi tipărească pagina de confirmare generată online şi să o păstreze până la data de 30 septembrie 2018.  Numărul unic de confirmare este singura modalitate de a verifica dacă o cerere de participare a fost selecţionată şi de a obţine informaţii despre solicitarea de viză şi despre programarea la interviu, dacă cererea fost selecţionată. Participanţii nu trebuie să permită altor persoane să le păstreze pagina de confirmare, ci să şi-o păstreze astfel încât să poată verifica independent situaţia cererii lor de participare. Vă atragem atenţia asupra unei noi cerinţe de a trimite o fotografie recentă, făcută în ultimele şase luni, fără să purtaţi ochelari. Cereri de participare însoţite de fotografii care au mai fost trimise cu cereri de participare în programele anterioare vor fi descalificate.

Cum voi şti că am fost selecţionat?

Începând cu data de 2 mai 2017, participanţii la programul DV-2018 îşi vor putea folosi numărul de confirmare pentru a verifica online pe Entrant Status Check, la adresa de internet www.dvlottery.state.gov<http://www.dvlottery.state.gov> , dacă cererea lor a fost selecţionată. Pe pagina Entrant Status Check participanţii selecţionaţi vor fi informaţi despre modalitatea de a solicita vize de imigrare DV pentru ei şi membrii de familie eligibili. Departamentul de Stat nu foloseşte poşta electronică (e-mail) pentru a îi înştiinţa pe participanţi că au fost selecţionaţi pentru programul Diversity Visa.  Informaţia este disponibilă NUMAI pe Entrant Status Check.  Nu daţi crezare nici unui e-mail care vă informează că aţi fost selecţionat să solicitaţi o viză în programul DV. Aceste e-mailuri înşelătoare sunt trimise de persoane de rea credinţă cu intenţia de a obţine sume de bani de la dumneavoastră. Dacă primiţi o astfel de înştiinţare, vă rugăm să o transmiteţi celei mai apropiate ambasade sau celui mai apropiat consulat SUA.  Vă rugăm să consultaţi pagina de internet www.usvisas.state.gov/dv/fraud<http://www.usvisas.state.gov/dv/fraud> pentru informaţii complete şi curente despre programul Diversity Visa.

Programul Loteria Vizelor DV-2018 – Informații importante

Când:            Transmiteți cererile de înregistrare pentru programul DV-2018 începând de marți, 4 octombrie 2016, ora 19:00 (ora României) până luni, 7 noiembrie 2016, ora 19:00 (ora României).

Unde:            Înregistrările electronice sunt acceptate NUMAI la www.dvlottery.state.gov<http://www.dvlottery.state.gov>

Taxe:            NU există nicio taxă pentru transmiterea unei înregistrări electronice.

Cum:              Instrucțiunile complete se pot găsi la www.dvlottery.state.gov<http://www.dvlottery.state.gov> sau pe pagina de internet a Departamentului de Stat la www.usvisas.state.gov/dv/instructions<http://www.usvisas.state.gov/dv/instructions>

Câte cereri de înregistrare pot să trimit?

Legea permite o singură cerere de înregistrare în numele unei persoane.

Reguli noi:    Participanții trebuie să adauge o fotografie recentă, făcută în ultimele șase luni. Participanții care vor folosi fotografii transmise în programele anterioare vor fi descalificați automat.  Nu se acceptă fotografiile în care persoanele fotografiate poartă ochelari.

Câștigători:  50.000 de participanți vor fi selecționați aleatoriu, iar începând cu 2 mai 2017, participanții vor putea folosi numerele unice de confirmare, pentru a verifica dacă au câștigat, pe pagina de internet Entrant Status Check (Verificarea Statutului Înregistrării) la www.dvlottery.state.gov<http://www.dvlottery.state.gov> Însă nu toți cei selecționați vor solicita sau se vor califica pentru o viză, așa că mai multe persoane selecţionate pot fi alese. De aceea trebuie să păstrați numărul dumneavoastră de confirmare până în ultima zi a programului DV-2018, 30 septembrie 2018.

Atenție!          Departamentul de Stat NU va trimite o înştiinţare că un participant a câștigat Loteria vizelor și nu va solicita bani prin Western Union.  Aceasta este fraudă – nu deveniți victimă!  Folosiți numai Entrant Status Check (Verificarea Statutului Înregistrării) la www.dvlottery.state.gov<http://www.dvlottery.state.gov> pentru a verifica dacă ați fost selecționați.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Profesor de la Universitatea Ovidius, reținut de DNA

mar oct. 4 , 2016
Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Constanța au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore, începând cu data de 03 octombrie 2016, a inculpatei: LILIOS GABRIELA, cadru universitar, cu privire la săvârșirea infracțiunilor de: – instigare la mărturie mincinoasă, – instigare […]

V-ar putea interesa și: