Vreți un loc de muncă? Se fac angajări la Comprest Util

angajari

COMPREST UTIL SRL Constanța face angajări.

Se caută:

  • Șoferi autobetonieră, cu atestat transport marfa și tahograf.
  • Mecanic pompă beton.

Relații suplimentare la telefon: 0726 118 519 , la sediu, pe strada Interioară 4, numărul 8, municipiul Constanţa, sau pe email: office@comprestutil.ro.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Rezervele valutare ale României au scăzut cu aproape 62 de milioane de euro pe zi

vin apr. 1 , 2022
La 31 martie 2022, rezervele valutare la Banca Naţională a României se situau la nivelul de 40.143 milioane euro, față de 41.877 milioane euro la 28 februarie 2022, a anunțat instituția, ceea ce înseamnă, în medie, aproape 62 de milioane de euro pe zi. În cursul lunii au avut loc […]
bnr

V-ar putea interesa și: