Vunk va concerta la Centrul Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”

De ziua femeii, turneul „Tu și dragostea”, ce va purta formația VUNK prin toată țara în primăvara acestui an, ajunge în orașul de la malul mării. Concertul va avea loc la Centrul Multifuncțional Educativ pentru tineret „Jean Constantin”, care aparține Consiliului Județean Constanța.

Biletele pot fi achiziționate de pe iabilet.ro și costă între 80,95 lei și 125,95 lei.

Concertul nostru din Constanța este printre cele mai importante din acest turneu, întâmplându-se chiar de 8 Martie, de Ziua Femeii. Am spus-o de multe ori, le suntem recunoscători tuturor femeilor care au trecut prin viețile noastre pentru cântecele pe care le-am scris inspirate de ele și pentru cât de bine am ajuns să ne cunoaștem sufletele, cu toate colțurile lor frumoase sau mai întunecate, datorită acestora. Le vom serba așa cum știm noi mai frumos și bucuros, cântând și privind în ochi o sală plină de frumusețe.”, a declarat Cornel Ilie, solistul VUNK.

Single-uri precum „Pleacă”, „Vreau o țară că afară”, „Așa și” sau „Vino, du-te” au ocupat primul loc în topurile radio de-a lungul anilor, timp de mai multe săptămâni. În 2018, formația VUNK a devenit protagonista primului documentar al unui artist român – Jur să spun adevărul. Povestea VUNK se regăsește în volumul autobiografic „Deja VU. 25 de ani de VUNK” publicat de Cornel Ilie la editura Curtea Veche în 2019. În 2022, VUNK a lansat vinilul de colecție „Vernisaj” printr-un concert la Sala Polivalentă din București.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Tragedie pe șosea. Un motociclist și-a pierdut viața

joi feb. 23 , 2023
Un accident mortal s-a produs pe 23 februarie în județul Constanța, la ieșire din Basarabi spre Castelu. Au fost găsite două victime, un bărbat, motociclist, și o femeie. „În cazul motociclistului din păcate s-a constatat decesul.”, declarat dr. Claudia Tatarici, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță al Județului Constanța. […]

V-ar putea interesa și: