Wilmark vine la Eforie Aqua Park

Instructorul de dans Wilmark va da intalnire marti, 15 august, la Eforie Aqua Park. Intemeietorul primei scoli de salsa din Romania va antrena pe ritmuri latino turistii prezenti la parcul acvatic din Eforie Nord. Wilmark va fi acompaniat de dansatori profesionisti iar impreuna va vor arata ce inseamna iubirea pentru dans. Daca veti alege sa petreceti Ziua Marinei la parcul acvatic din Eforie Nord, veti avea ocazia sa fiti animati tot de micutul Wil. Se descurca excelent in rolul de MC.

Vara aceasta, Eforie Aqua Park si-a rasfatat vizitatorii cu multa muzica buna, cu prezentari de moda semnate de Catalin Botezatu, animatori pusi pe distractie, concursuri cu premii, Spuma Party si numeroase jocuri acvatice. Va invitam sa gustati putin din distractia de la Eforie Aqua Park. Este deschis zilnic intre orele 9:00 – 18:00 si este situat in Eforie Nord, Aleea Belona nr. 16, intre Plaja Belona, Hotelul Europa si Lacul Belona.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Avarie RAJA. Eforie Nord și Eforie Sud au rămas fără apă

Sun Aug 13 , 2017
Pentru remedierea unei avarii la conducta principala de alimentare cu apa, cu diametrul de 560 mm, in zona dintre localitatile Eforie Nord si Eforie Sud, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile in aceasta noapte, 13 spre 14 august 2017, în intervalul orar 22,30 – 07,00. Sunt afectați consumatorii din zona Belona si […]
raja