Workshop despre cercetarea aplicativă doctorală în contextul provocărilor actuale, la Universitatea Ovidius din Constanța

universitatea ovidius constanța

Universitatea Ovidius din Constanţa (UOC) organizează vineri, 5 mai 2023, la ora 10.00, workshop-ul cu tema „Cercetarea aplicativă doctorală în contextul provocărilor actuale”. 

Evenimentul va avea loc în format hibrid, cu prezență fizică în Amfiteatrul Umberto Eco, din campusul universitar, corp A, și online pe linkul:  https://ovidius.webex.com/meet/fl_conferinte

„În cadrul atelierului, experți, cercetători postdoctorat și doctoranzi ai UOC – membri în proiect – vor susține prelegeri ce abordează subiecte care privesc aspecte generale ale cercetării în domeniile specifice de activitate ale fiecăruia: bioeconomie, tehnologia informaţiilor şi a comunicaţiilor, spaţiu şi securitate, energie, mediu şi schimbări climatice, eco-nanotehnologii şi materiale avansate, sănătate. De asemenea, la întâlnirea de lucru vor fi prezenți experți, membri ai grupului țintă, conducători de doctorat, invitați din cadrul instituțiilor coordonatoare și partenere din proiect”, precizează prof. univ. dr. habil. Monica Vlad, directorul Institutului Studiilor Doctorale din cadrul UOC.

Workshop-ul „Cercetarea aplicativă doctorală în contextul provocărilor actuale” face parte din seria de activități organizate în cadrul poiectului Program pentru creşterea performanţei şi inovării în cercetarea doctorală şi postdoctorală de excelenţă (PROINVENT) – contract nr. 62487/03.06.2022 POCU/993/6/13 – Cod SMIS: 153299,  coordonat de Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, în care Universitatea Ovidius din Constanţa este parteneră alături de mai multe instituţii de învăţământ superior din România: Universitatea Naţională de Educaţie Fizică şi Sport Bucureşti (UNEFS), USAMV Bucureşti, Universitatea Naţională de Artă Teatrală Bucureşti, Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava, USAMV Timişoara, Universitatea Ştiinţele Vieţii Iaşi, Universitatea Naţională de Arte Iaşi.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mesajul RAJA după ce doi colegi au murit într-un accident auto

joi mai 4 , 2023
Colectivul RAJA SA Constanța a pierdut, într-un tragic accident auto, doi colegi dragi și deosebiți. „Viața este uneori crudă și nedreaptă!”, spune compania, într-un mesaj de condoleanțe. „Toți angajații companiei noastre au inimile împietrite de durere, pentru că RAJA SA este o mare familie, în care fiecare membru are un […]

V-ar putea interesa și: