Wuhan, orașul chinez din care s-a răspândit epidemia de coronavirus, nu mai are niciun pacient în spitale

Foto: Twitter

Oraşul chinez Wuhan – în care a apărut la sfârşitul lui 2019 epidemia noului coronavirus SARS Cov-2, aflat la originea pandemiei Covid-19, nu mai are nicio persoană bolnavă de covid-19 în spitalele sale, a anunţat duminică un oficial sanitar, relatează Reuters.

„La data de 26 aprilie, numărul pacienţilor cu noul coronavirus la Wuhan a scăzut la zero, mulţumită eforturilor comune ale personalului medical din Wuhan şi din restul ţării”, a anunţat un purtător de cuvânt al Comisiei Sanitare a Sănătăţii, Mi Feng.

Bilanţul epidemiei la Wuhan, potrivit autorităţilor chineze, este de 46.452 de contaminări – adică 56% din totalul din toată China – şi de 3.689 de morţi – adică 84% din totalul deceselor la nivel naţional.

Până în prezent, peste 200.000 de oameni din întreaga lumea au murit din cauza coronavirusului.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

„Mai avem cam o săptămână de urcat din punct de vedere al cazurilor cu COVID 19, apoi cred că lucrurile se vor mai liniști”

Sun Apr 26 , 2020
Epidemiologul Geza Molnar are un mesaj optimist. Acesta a declarat că pandemia în România este în platou şi că evoluează în dinţi de fierăstrău, adică numărul de cazuri noi fluctuează de la o zi la alta, fără creşteri bruşte însă. Acesta a declarat că mai avem o săptămână de urcat, […]