Zanfir Iorguș le cere susținătorilor să-l voteze pe Mohammad Murad VIDEO

Zanfir iorgus mohammad murad
Zanfir Iorguș, Mohammad Murad și președintele PMP Constanța

Lovitură de teatru în Mangalia! Zanfir Iorguș, omul susținut de șase partide în cursa pentru primărie, îl sprijină pe Mohammad Murad, candidat independent!

Zanfir Iorguș le-a cerut susținătorilor să îl voteze pe Murad, iar la Consiliul Local să voteze lista PSD-ALDE-PNȚCD.

Momentul anunțului a fost transmis live de ziarul Constanța 100%. În cadrul acestuia, și PMP Mangalia și-a anunțat susținerea pentru Mohammad Murad.

iorgus murad

„Am spus încă de la început că intru în această cursă pentru a convinge toate forțele politice de opoziție din Mangalia că numai împreună putem să stopăm degradarea vieții sociale și economice din orașul nostru. Numai uniți vom putea reuși ca tinerii noștri să nu mai plece pentru că nu mai au un viitor aici iar părinții noștri să nu primească atenția și respectul cuvenit din partea administrații locale!

Acest lucru trebuie să înceteze iar actuala administrație trebuie să plece acasă, în Constanța sau în București, de unde i-a adus actualul primar!

Interesul Mangaliei trebuie să primeze iar orgoliile politice sau personale trebuie lăsate la o parte. Împreună suntem mai puternici și tot împreună putem reclădi orașul nostru care este blocat în timp dar și înglodat în datorii.

Vremurile politice sunt altele astăzi! Fiind un singur tur de scrutin, votul cetățeanului este minimalizat când sunt mai mulți candidați.

Am spus-o și o repet: nu vom câștiga decât dacă vom fi mulți și uniți. Am reușit să aduc alături de mine mai multe partide politice și în continuare cred că este nevoie de toate forțele de opoziție și de bună credință care pot aduce un plus la această construcție. Politica națională a partidelor blochează posibile colaborări benefice la nivel local.

Mohammad Murad are două calități importante: este independent și poate să rezolve aceste divergențe politice, indiferent de orientare și a doua este liderul sectorului turistic din România, cu o experiență dovedită în pilonul principal de dezvoltare al orașului nostru- turismul. Experiența mea în administrație întărită de o echipă de profesioniști cu oameni din Mangalia, alături de forța în turism pe care o are Mohammad Murad pot face din orașul nostru unul în care putem trăi și munci cu onoare.

Mi-am asumat toate deciziile, luate cu responsabilitate și bună credință. De fiecare dată, am fost conștient de acestea și întotdeauna le-am luat numai cu gândul de a putea face bine tuturor celor care au nevoie și încredere în mine. Tocmai de aceea, cer sprijinul celor care au încredere în mine să îl votăm pe Mohammad Murad la funcția de primar și echipa mea de consilieri PSD + ALDE + PNȚCD la Consiliul Local. Asta, pentru binele orașului nostru.

Această colaborare politică este o garanție că tinerii noștri rămân acasă alături de familie și să își construiască un viitor stabil aici. De asemenea, părinții noștri trebuie să aibă parte de atenție și respect!În noi toți poate renaște mândria de a trăi în orașul nostru, Mangalia!”, a declarat Zanfir Iorguș.

https://www.facebook.com/CT100.RO/videos/709067816367395

Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Scandal monstru în Mangalia între poliție și copii din cauza măștilor!

sâm sept. 19 , 2020
Scandal monstru în Mangalia, sâmbătă seară. Mai mulți copii, însoțiți de părinți, au venit în fața primăriei pentru a le cere autorităților să renunțe la măști. Aceștia spun că pur și simplu nu își permit să cumpere măștile necesare. Aceștia au scandat „Jos masca!”. La un moment dat, poliția a […]
manglia scandal

V-ar putea interesa și: