Zanfir Iorguș și-a depus candidatura la Primăria Municipiului Mangalia: „Știu ce am de făcut!”

Zanfir Iorguș și-a depus astăzi, 14 august 2020, candidatura la Primăria Municipiului Mangalia, susținut de Alianța PSD – ALDE – PNȚCD – Mangalia la care, prin protocol de susținere, s-au alăturat și urmează a se mai alătura și alte partide politice, ONG-uri și sindicate profesionale.

Zanfir Iorguș împreună cu o echipă de oameni ai Mangaliei, profesioniști în domeniile lor de activitate, se angajează să redea acestui oraș importanța și strălucirea de altă dată.

Zanfir Iorguș alături de echipa sa, cu care este convins că va câștiga
Zanfir Iorguș alături de echipa sa, cu care este convins că va câștiga

„Noi nu ne prezentăm în fața oamenilor cu povești sau promisiuni, ci cu fapte concrete. Am arătat că am energia, hotărârea și înțelepciunea de a duce la bun sfârșit proiecte importante pentru orașul nostru. Vreau să avem un oraș viu care trăiește și în afara sezonului turistic. Avem cu toții dreptul la o viață mai bună în orașul nostru iar timpul nu stă în loc. Primăria trebuie să fie prietenoasă cu cetățenii, dar și cu mediul de afaceri. Nu mă interesează ideologia politică, ci numai administrația.
Știu ce am de făcut și o vom face!”

Zanfir Iorguș
Zanfir Iorguș în momentul depunerii candidaturii
Zanfir Iorguș în momentul depunerii candidaturii

Alianța PSD – ALDE – PNȚCD – Mangalia a depus și o listă completă de consilieri locali, oameni competenți, care pot schimba fața Mangaliei. Pe ea se regăsesc, printre alții, ingineri, economiști, juriști, medici, profesori, ofițeri, un sudor, un student. Puteți vedea mai jos listele. Am anonimizat informațiile referitoare la adresa de domiciliu și datele din cartea de identitate.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.