Zanfir Iorguș și-a depus candidatura la Primăria Municipiului Mangalia: „Știu ce am de făcut!”

Zanfir Iorguș și-a depus astăzi, 14 august 2020, candidatura la Primăria Municipiului Mangalia, susținut de Alianța PSD – ALDE – PNȚCD – Mangalia la care, prin protocol de susținere, s-au alăturat și urmează a se mai alătura și alte partide politice, ONG-uri și sindicate profesionale.

Zanfir Iorguș împreună cu o echipă de oameni ai Mangaliei, profesioniști în domeniile lor de activitate, se angajează să redea acestui oraș importanța și strălucirea de altă dată.

Zanfir Iorguș alături de echipa sa, cu care este convins că va câștiga
Zanfir Iorguș alături de echipa sa, cu care este convins că va câștiga

„Noi nu ne prezentăm în fața oamenilor cu povești sau promisiuni, ci cu fapte concrete. Am arătat că am energia, hotărârea și înțelepciunea de a duce la bun sfârșit proiecte importante pentru orașul nostru. Vreau să avem un oraș viu care trăiește și în afara sezonului turistic. Avem cu toții dreptul la o viață mai bună în orașul nostru iar timpul nu stă în loc. Primăria trebuie să fie prietenoasă cu cetățenii, dar și cu mediul de afaceri. Nu mă interesează ideologia politică, ci numai administrația.
Știu ce am de făcut și o vom face!”

Zanfir Iorguș
Zanfir Iorguș în momentul depunerii candidaturii
Zanfir Iorguș în momentul depunerii candidaturii

Alianța PSD – ALDE – PNȚCD – Mangalia a depus și o listă completă de consilieri locali, oameni competenți, care pot schimba fața Mangaliei. Pe ea se regăsesc, printre alții, ingineri, economiști, juriști, medici, profesori, ofițeri, un sudor, un student.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Orban: Am reușit să stopăm creșterea cazurilor de coronavirus

vin aug. 14 , 2020
Premierul Ludovic Orban a declarat, azi, despre pandemia de coronavirus, că România se află la un nivel de platou şi că autorităţile au reuşit să stopeze creşterea după ce au avut la dispoziţie pârghiile legale necesare. El crede că într-un interval de timp rezonabil putem asista la o scădere a […]
Ludovic Orban

V-ar putea interesa și: