Zanfir Iorguș, sprijinit și de PRM în cursa pentru Primăria Mangalia

Zanfir Iorguș și Marian Trandafir, președintele PRM Mangalia, au dat mâna

Zanfir Iorguș, candidatul Alianței PSD-ALDE-PNȚCD, este sprijinit și de Partidul România Mare în cursa pentru Primăria Mangalia.

Partidul România Mare Organizația Mangalia, reprezentat de președintele Marian Trandafir, a semnat un protocol în acest sens. PRM susține programul privind accesul nemijlocit al cetățenilor din Mangalia la locurile de muncă din administrația publică locală; susține programul privind accesul direct la execuția lucrărilor publice din oraș a societăților cu sediul în Municipiul Mangalia; susține programul privind accesul preferențial al societăților din Mangalia la închirierea spațiilor comerciale din oraș și stațiuni.

„Ceea ce m-a determinat să închei această colaborare este tema din programul electoral al lui Zanfir Iorguş care vizează susţinerea agenţilor locali Mangalia. Din păcate, în ultimii opt ani, am asistat la o îngenunchere a întreprinzătorilor locali prin creşterea taxelor şi impozitelor, prin selectarea de către echipa Cristian Radu doar a agenţilor economici din ţară pentru executarea lucrărilor din oraş, în defavoarea celor din Mangalia. Asistăm, practic, la o prăbuşire a economiei locale, investiţiile nu există, firmele din Mangalia, împovărate de dări şi indiferenţă, s-au închis cu sutele, astfel că nu putem sta pasivi, ci trebuie să ne implicăm pentru redresarea acestei situaţii foarte grave. Fără agenţi economici, nu există locuri de muncă în Mangalia, şomajul fiind tot mai crescut, nu există putere de cumpărare, firmele locale îşi închid porţile, oamenii părăsesc municipiul şi pleacă să lucreze în străinătate. Nu mai putem tolera aceste lucruri. Firmele din Mangalia au de nevoie de ajutor. Se impune reducerea taxelor şi impozitelor, implicarea societăţilor în lucrările ce se execută pe raza municipiului, trebuie create locuri de muncă, trebuie atraşi investitori. Toate aceste măsuri le-am regăsit în programul electoral al lui Zanfir Iorguş, tocmai de aceea nu am ezitat să-I susţinem pentru alegerile locale de luna viitoare”, a declarat preşedintele filialei locale PRM, Marian Trandafir.

Citește și: Zanfir Iorguș și-a depus candidatura la Primăria Municipiului Mangalia: „Știu ce am de făcut!”

Recent, Zanfir Iorguș a convins încă un partid că este cea mai bună variantă pentru Primăria Mangalia. De data aceasta, este vorba despre Partidul Verde, condus la nivel național de Florin Călinescu și la nivelul localității Mangalia de Marian Dorner. Detalii AICI.Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

1.346 cazuri noi de coronavirus în România, 22 în Constanța

joi aug. 20 , 2020
În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare de acum 24 de ore, au fost înregistrate 1.346 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Până astăzi, 12 […]
coronavirus

V-ar putea interesa și: