Zanfir Iorguș, susținut și de Partidul Neamul Românesc

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Zanfir Iorguș este susținut de încă un partid în lupta pentru Primăria Mangalia. Candidatul Alianței PSD-PNȚCD-ALDE Mangalia a primit și sprijinul Partidului Neamul Românesc.

Alianța a semnat un protocol cu PNR, reprezentat de președintele Gheorghe Seleverdeanu, care are ca obiect susținerea candidaturii lui Zanfir Iorguș pentru funcția de primar.

Protocolul are și patru scopuri importante:

 1. Susținerea despăgubirii proprietarilo de garaje demolate în mod abuziv de către administrația Radu Cristian
 2. Eliminarea focarelor de infecție reprezentate de zonele de depozitare dezorganizată a gunoaielor menajere și a molozurilor provenite din demolări
 3. Construirea de spații de depozitare pentru cetățenii Mangaliei care locuiesc la bloc
 4. Susținerea și dezvoltarea firmelor și a economiei locale.

Partidul Neamul Românesc nu își va desemna candidat propriu la alegerile din 27 septembrie.

Zanfir Iorgus Partidul Neamul Romanesc

Zanfir Iorguș este susținut și de Partidul România Mare, dar și de Partidul Verde, condus de Florin Călinescu.

Articole recente

Constanta-financiara-sigla-jpg
Mitshubishi
Teasing_Tucson Exclusiv Auto
sprijina-jurnalismul-independent

One comment

 • ELDORADO CAREVASAZICA

  Succes domnule Iorgus Zanfir in noua si greaua misiune asumata, sprijinit fiind de partide neparlamentare, unele de trista amintire precum PNTCD si Romania Mare, altele minuscule pe esicherul politic romanesc – Partidul Neamul Romanesc si Pardidul Verde!Nici ALDE nu se simte in apele lui, vezi cazul de notorietate al primarului barcagiu de la HARSOVA. Tot inainte, ca inainte Mangalia arata mai bine in privinta curateniei si a imaginii de oras recunoscut in toata tara!Dar nu cu spatii de depozitare pentru cei de la blocuri, care sa inlocuiasca garajele unde, odinioara, pe timp de vara, se mutau locatarii care isi inchiriau apartamentele cu cheia, organizau chiolhanuri de pomina sau erau transformate in ateliere de reparatii ori depozite. Cat despre despagubiri pentru garaje , cu iz electoral numai, deschideti o cutie a Pandorei care s-ar putea sa va coste la alegeri! Revigorarea economiei locale prin dezvoltarea si infiintarea de firme este fezabila dar insuficienta pentru un oras inapoiat economic, asa cum este MANGALIA. Sanatate si inspiratie la vot pentru sustinatorii dumneavoastra!

Leave a Reply

Your email address will not be published.