Zanfir Iorguș, susținut și de Partidul Verde, condus de Florin Călinescu, în cursa pentru Primăria Mangalia

Zanfir Iorgul, candidatul Alianței PSD, ALDE, PNȚCD și Marian Dorner, președintele Partidului Verde Mangalia, și-au dat mâna

Zanfir Iorguș a convins încă un partid că este cea mai bună variantă pentru Primăria Mangalia. De data aceasta, este vorba despre Partidul Verde, condus la nivel național de Florin Călinescu și la nivelul localității Mangalia de Marian Dorner.

Acesta a încheiat protocol de susţinere a candidatului Alianţei PSD, ALDE, PNŢCD, Zanfir Iorguș, pentru alegerile locale din data de 27 septembrie 2020.

„Susţinerea acestui parteneriat a pornit de la starea dezastruoasă în care se află oraşul şi staţiunile în ceea ce priveşte spaţiile verzi. Din 2012 până în prezent, sute de copaci din Mangalia şi staţiuni au fost puşi la pământ la directiva lui Cristian Radu. Zone întregi au fost lăsate fără copacii care atrăgeau noxele şi ne ofereau oxigenul de care avem nevoie. În locul arborilor sănătoşi au rămas trunchiurile retezate în zone precum Bulevardul 1 Decembrie 1918, Colonişti, în zona Liceului Tehnologic „Ion Bănescu” şi toate staţiunile sudice. De asemenea, mult lăudatul Parc Evergreen este, tot timpul anului, uscat, asemenea unui deşert, copacii plantaţi pe un strat de beton, neputând să crească şi să se dezvolte corespunzător. De asemenea, spaţiile verzi din oraş sunt mereu îngălbenite, veştejite, abia acum, administraţia Radu găsind de cuviinţă, în an electoral, să planteze câteva flori în plină stare de urgenţă, când toţi cetăţenii stăteau cea mai mare parte a timpului în casă”, a declarat liderul Partidului Verde.

Marian Dorner a mai punctat un lucru dureros pentru locuitor: la capitolul activităţi recreative şi de divertisment, Mangalia a decăzut enorm.

„Evenimentele consacrate, devenite tradiţie au fost sistate la îndemnul lui Cristian Radu. Aflându-ne, acum, în plină pandemie şi în stare de alertă, se impune organizarea de activităţi în aer liber, în parcuri, de ce nu? Deşi avem spaţii verzi neîngrijite, sumele alocate de la bugetul local, firmelor apropiate lui Radu, sunt uriaşe. Din aceste considerente, am decis să susţin candidatura lui Zanfir Iorguş, Partidul Verde preluând din programul său electoral proiectele privind aspectul oraşului şi mediului înconjurător. De altfel, domnia sa a fost preocupat de aspectul oraşului şi arhitectura urbană şi în timpul mandatelor de primar şi deputat, Mangalia fiind cel mai frumos, îngrijit şi curat oraş din România”, a conchis președintele Partidului Verde Mangalia.

Partidul Verde este un partid politic din România, fondat în noiembrie 2005. Partidul Verde este singurul partid politic din România membru al Verzilor Europeni. Este membru cu drepturi depline în European Green Party, reprezentat prin Grupul Verzilor în Parlamentul European. Din data de 20 iulie 2019, cu ocazia congresului național, Partidul Verde are nou președinte, cunoscutul actor și om de televiziune Florin Călinescu.Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un bărbat de 69 de ani a murit după ce i s-a făcut rău pe autostradă

lun aug. 17 , 2020
La data de 9 august, un bărbat de 69 de ani a fost preluat de către un echipaj SMURD de pe Autostrada A2 și transportat la S.C.J.U. Constanța, unde a rămas internat până pe data de 15 august, când a decedat. Din primele informații, bărbatul, care ar fi suferit de […]
autostrada soarelui (2)

V-ar putea interesa și: