Zborul Constanța – Satu Mare, inaugurat marți, 3 iulie

tarom

În data de 3 iulie 2018, ora 10:40, la Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța va avea loc inaugurarea rutei Satu Mare – Constanța – Satu Mare, cursă operată de operatorul aerian Tarom.

Aeronava de tip ATR 45, va fi primită cu „Salutul tunurilor cu apă” iar pentru pasagerii aflați la bord va fi pregatită o surpriză la îmbarcare/debarcare.

Zborurile pe ruta Satu Mare – Constanța – Satu Mare se vor desfășura în perioada 03.07.2018 – 14.09.2018, cu 2 frecvențe pe săptămână, în zilele de marți și vineri.

Durata călătoriei este de 1 oră și 40 minute. Biletele sunt disponibile pe site-ul companiei aeriene, https://tarom.ro/constanta#booking. Detalii privind orarul de zbor pot fi consultate și pe site-ul aeroportului: www.mk-airport.ro.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

NEVERSEA 2018 – îndrumar pentru cel mai mare festival de pe litoral

Mon Jul 2 , 2018
În doar trei zile, fanii festivalului vor intra în lumea fantastică NEVERSEA și vor scrie încă o pagină din legendă. Plaja, unde pentru 4 zile și 4 nopti timpul își pierde din puteri, se va transforma într-un loc fantastic, iar participanții vor deveni personaje care vor călători în timp alături […]
neversea 2018