Zece localități din județul Constanța nu au în continuare curent electric, două drumuri închise

Zece localități din județul Constanța nu au în continuare curent electric, a anunțat prefectul George Niculescu.

Este vorba despre Ciobanu, Cogealac, Corbu, Gârliciu, Ghindărești, Hârșova, Istria, Mihail Kogălniceanu, Nicolae Bălcescu și Pantelimon.

Două drumuri erau închise vineri dimineață. Este vorba despre:

  • DN22A Hârșova-Saraiu deschis cu restricție de pentru autoturisme cu masa mai mare de 7,5 tone.
  • DJ 222 Peștera – Pietreni și DJ 224 Băltăgești – Crucea sunt închise.

Echipe ale Enel și cele ale drumurilor naționale și județeni sunt în teren și lucrează în continuare pentru înlăturarea efectelor negative produse


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

O casă a ars în totalitate în comuna Bărăganu

vin feb. 7 , 2020
O casă a ars în totalitate pe strada general Candiano Popescu, în comuna Bărăganu din județul Constanța, joi noapte. Pompierii au lichidat incendiul după aproximativ două ore de muncă. Cauza probabilă a izbucnirii focului este un coș de fum necurățat, spun reprezentanții ISU Dobrogea. Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv […]

V-ar putea interesa și: