Zece tone de gunoaie strânse de la un adăpost ilegal al oamenilor străzii

Polițiștii locali din Constanța au răspuns ieri unei sesizări cu privire la existența unui adăpost improvizat pe strada Barbu Ștefănescu Delavrancea în care locuiesc mai mulți oameni ai străzii.

Echipe ale Direcției Generale Poliția Locală și ale Direcției Generale Gestionare Servicii Publice din cadrul Primăriei Constanța împreună cu angajații companiei de salubrizare Polaris M Holding au identificat persoanele în cauză și au salubrizat zona.  

„Au fost strânse 10 tone de deșeuri, cele mai multe dintre aceste provenind de la adăposturile improvizate. Spațiile de odihnă încropite găzduiau 3 de persoane din sat Casimcea, județul Tulcea, respectiv din Constanța. Prin urmare, au fost înștiințați și lucrători din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială cu privire la cele trei persoane pentru a se efectua o anchetă socială și a căuta soluții pentru sprijinirea acestora.” spun reprezentanții Primăriei Constanța.

Primăria vă îndeamnă, dacă identificați astfel de adăposturi, să apelați cu încredere Direcția Generală Poliția Locală la numerele de telefon: 0241484205 sau 0341.922.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Administratorul unei firme, trimis în judecată de procurorii DNA pentru șantaj

Fri Nov 5 , 2021
Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Constanța au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a unui inculpat, administrator al unei societăți comerciale, pentru săvârșirea infracțiunii de șantaj. „În perioada iulie – august 2021, inculpatul ar fi exercitat acte de constrângere asupra unei persoane, constând în […]