Zece zile fără accidente rutiere în județul Constanța, de la începutul anului până acum

De la începutul anului până acum, în județul Constanța au fost contabilizate zece zile fără accidente rutiere.

„Numeroasele acţiuni desfășurate în teren de către polițiștii rutieri constănțeni au avut ca scop și în primele luni ale anului 2019 sensibilizarea participanţilor la traficul rutier care, prin adoptarea unui comportament adecvat şi civilizat, dar şi prin respectarea strictă a regulilor de circulaţie, să conducă la idealul de o zi fără accidente rutiere.”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța.

Prezența zilnică în stradă a polițiștilor rutieri constănțeni a determinat contabilizarea a 10 zile fără evenimente rutiere pe drumurile județului nostru (6 și 13 ianuarie, 2, 7, 8 și 10 februarie, 2,3 și 10 martie, 12 mai).

Pe parcursul anului 2018, la nivelul județului Constanța au fost înregistrate 15 zile fără accidente rutiere.

Recomandări permanente ale polițiștilor constănțeni
  • discuţiile intense în timpul conducerii autovehiculului, vorbitul la telefonul mobil vă pot distrage atenţia în momente vitale. Vă sfătuim să respectați normele rutiere privind prioritatea de trecere, indiferent că este vorba despre pietoni sau vehicule. Oboseala la volan vă poate fi fatală.
  • folosirea centurii de siguranţă este obligatorie. Ataşaţi-vă centura de siguranţă înainte de plecarea la drum, vă poate salva viaţa în caz de accident!
  • nu conduceţi niciodată sub influenţa băuturilor alcoolice! Consumul de băuturi alcoolice reduce viteza de reacţie şi precizia mişcărilor şi poate determina scăderea acuităţii vizuale şi auditive a şoferilor.
energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Caz incredibil la Năvodari: au intabulat pământul de sub apă și apoi au cerut un munte de bani

Mon May 13 , 2019
Dosarul în care Primăria Năvodari a emis o decizie de impunere de 8.474.000 lei unei societăți comerciale, pentru o suprafață de 3.723 de metri pătrați, a adus, recent, dezvăluiri incredibile. Cazul a ajuns în atenția Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, combaterea corupției și petiții a Senatului României. Aceasta s-a întrunit într-o […]