Zeci de persoane stau la coadă în piața Griviței

Zeci de persoane stau la coadă în piața Griviței, pentru a primit banii care li se cuvin în urma participării la alegerile europarlamentare.

„Coșmarul statului la cozi, care a început pe 26 mai la ușile secțiilor de votare, continuă! Primăria a anunțat că banii pentru oamenii din secțiile de vot se vor ridica începînd cu data de azi (inclusiv mâine și poimâine) din str.Mihaileanu nr.10. Dar nimeni nu s-a obosit să facă și un program coerent pentru miile de oameni care așteaptă deja de săptămâni bune să îi ridice.”, spune Bogdan Bola, consilier județean PNL, cel care a postat fotografii pe pagina sa de Facebook.

În opinia sa, Decebal Făgădău și PSD nu au înțeles nimic din votul dat atunci, iar bătaia de joc continuă la adresa constănțenilor: un singur sediu, cu câteva ghișee înghesuite pentru aproape 1500 de constănțeni, fără nicio programare pentru a preveni înghesuiala, nervii și umilința lor.

Primăria Constanța a anunaț că începând de marți, 11 mai 2019, se vor efectua plățile pentru președinții și membrii secțiilor de votare de la alegerile pentru Parlamentul European din 26 mai 2019.

Indemnizațiile se vor ridica în baza cărții de identitate de la sediul Primăriei Constanța din str. Ștefan Mihăileanu nr. 10, după următorul program:

  • marți, 11.06.2019, în intervalul orar 12:00-16:00;
  • miercuri, 12.06.2019, în intervalul orar 08:30-16:00;
  • joi, 13.06.2019, în intervalul orar 8:30-16:00.

Cei care nu vor reuși să ajungă în aceste 3 zile sunt așteptați ulterior la sediul central al Primăriei Constanța din bulevardul Tomis nr. 51, unde vor depune o cerere și vor ridica indemnizația.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.