Zen Residence a predat primele chei primilor proprietari FOTO VIDEO

A fost petrecere, vineri, 15 aprilie, la Zen Residence, unul din cele mai frumoase ansambluri imobiliare din Constanța. Reprezentanții acestuia au înmânat cheile pentru apartamentele de pe strada Genova, în zona Carrefour. Primele două blocuri din cele șapte, care vor avea în total peste 350 de apartamente, sunt gata.

Zen Residence a predat primele chei cumpărătorilor
A fost petrecere la Zen Residence
Zen Residence a predat primele chei primilor proprietari FOTO VIDEO

„Astăzi sărbătorilor finalizarea primei etape din cadrul ansamblului Zen Residence, ce este alcătuit din șapte blocuri cu patru etaje. Acum predăm cheile apartamentelor pentru primele două blocuri, vorbim de un total de 105 apartamente. Proiectul l-am început în luna martie 2020. Termenul de finalizare pentru întreg proiectul, pentru toate cele șapte blocuri este la finalul anului 2023. Acest proiect cuprinde zone de spațiu verde, zone de promenadă pentru locuitorii ansamblului, locuri de joacă pentru copii și chiar un iaz ornamental”,a declarat Figen Bako, reprezentant vânzări al companiei.

Zen Residence a predat primele chei primilor proprietari FOTO VIDEO
Figen Bako

Managerul de proiect a declarat că s-au folosit materiale de cea mai bună calitate. O echipă Constanța 100% a vizitat recent câteva apartamente din ansamblul imobiliar. Acesta a precizat că se oferă o garanție de trei ani de zile pentru lucrări și produse. Vă putem confirma acest lucru. Puteți vedea video reportajul mai jos.

În total, la ansamblu lucrează circa 200 de persoane.

Evenimentul de azi a avut și câteva surprize. De pildă, cei care s-au mutat acolo au botezat o parte din copacii plantați după numele unor copii. De asemenea, cumpărătorii au participat la o tombolă la care s-au câștigat premii consistente.

Zen Residence a predat primele chei primilor proprietari FOTO VIDEO
Copaci cu numele copiilor care s-au mutat în Zen Residence
Zen Residence a predat primele chei primilor proprietari FOTO VIDEO
Cheile primelor apartamente
Vedere dintr-unul din garajele subterane

În acest moment, în ansamblu mai sunt disponibile circa 40 de apartamente.

Sursă foto, video: Constanța 100%


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Certificat de urbanism pentru reabilitarea „Casei cu lei”, deținută de Gabriel Comănescu

vin apr. 15 , 2022
Primăria Constanța a eliberat, pe 15 aprilie, un certificat de urbanism pentru consolidarea, restaurarea, reamenajarea și modernizarea celebrei Casei cu Lei, imobil istoric aflat în zona peninsulară a orașului. Ca să fim mai exacți, actul administrativ vizează „Consolidarea, restaurarea, reamenajarea și modernizarea imobil D+P+1Etaj+Mansardă- Casa cu Lei”. Beneficiarul investiției este […]
casa-cu-lei-gabriel-comanescu

V-ar putea interesa și: