ZF. Constanța este noua destinaţie imobiliară a dezvoltatorilor de locuinţe

constanta
Constanța văzută de sus (foto: JTAir)

Constanţa atrage singură 1,2 milioane de turişti români şi străini anual, conform datelor de la Institutul Naţional de Statistică. Spre comparaţie, Bucureştiul are 1,8 milioane de turişti în fiecare an

Constanţa se înscrie astfel în lista celor mai mari pieţe rezidenţiale regionale din ultimii doi ani, alături de localităţi precum Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi, Constanţa, Sibiu şi Braşov.

Constanţa este următoarea des­ti­naţie a dezvoltatorilor de locuinţe din România după ce oraşe precum Cluj-Na­poca şi Ti­mi­şoa­ra au tre­cut prin eta­pe de ex­pan­siune din punct de vedere al pieţei rezidenţiale.

„Constanţa, din­colo de poten­ţia­lul ridicat turis­tic şi investiţional (lo­cuinţe achiziţio­nate în scopul închirierii), reprezintă şi un centru economic im­por­tant, în special datorită activităţilor por­tuare“, spu­ne Bogdan Voica, CEO al compa­niei de consultanţă imobiliară Coldwell Banker România.

Sursa: Ziarul Financiar

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

SPIT prelungește programul cu publicul al agenției din Palazu Mare

Fri Mar 2 , 2018
Serviciul Public de Impozite şi Taxe Constanţa anunță locuitorii cartierului Palazu Mare că programul de lucru cu publicul al Agenției fiscale nr. 5, din str. Dumbrăveni nr. 1, va fi prelungit în perioada 01.03-02.04.2018, în zilele de miercuri și vineri de la 08.30 la 16.00. Precizăm că programul agenţiilor fiscale […]
spit ct