ZF. Constănțenii și turiștii fac plajă printre ruinele Neversea

La o săptămână  după Neversea, un festival de muzică ce a avut loc la Constanţa între 7 si 9 iulie, pe plaja Modern, unde s-a desfăşurat, sunt împrăştiate scânduri pline de cuie, gunoaie şi alte resturi de decor, scrie Ziarul Financiar.
Oamenii fac plajă printre aceste resturi.
Neversea, cel mai mare festival de muzică din Europa organizat pe o plajă, a strâns peste 130.000 de spectatori în cele trei zile de concerte, conform organizatorilor.
„Neversea promovează diversitatea muzicii, responsabilizarea ecologică şi ideea de reconectare prin muzică, idei comune pentru un viitor mai bun şi, bineînţeles, prin magia naturală a Mării Negre”, se arată în prezentarea oficială a festivalului.
Mai multe imagini puteți vedea AICI.

Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Americanii, îngroziți de țiganii români. „Își fac nevoile în mijlocul străzii și decapitează găini”

sâm iul. 15 , 2017
Un grup de 40 și ceva imigranți ilegali din România i-a îngrozit pe cei aproape 7.000 de localnici din orașul California, statul Pennsylvania, Statele Unite ale Americii. Aceștia spun că românii, de etnie rromă, își fac nevoile pe străzi și decapitează găini în public. „Am văzut bărbați și copii dându-și […]

V-ar putea interesa și: