Zi proastă pentru cerșetori: în loc să ia bani, au dat

În data de 28.12.2018, polițiștii locali din Constanța au aplicat 191 amenzi contravenționale în valoare totală de 41.755 lei. O parte dintre acestea au fost aplicate cerșetorilor.

Au fost constatate: 24 de abateri de la normele legale privind menținerea curățeniei pe domeniul public al municipiului Constanța, 5 abateri de la dispozițiile legale privind tulburarea ordinii, liniștii publice și a unor reguli de conviețuire socială, 39 încălcări ale legislației rutiere, 7 abateri de la dispozițiile legale care se referă la consumul de produse din tutun în unitățile sanitare de tip spital, 65 de abateri de la normele legale privind obligativitatea deținerii titlului de călătorie valabil pe mijloacele de transport public în comun, 51 de abateri de la normele legale privind ocuparea unui loc de parcare în parcările cu plata cu tarif orar fără achitarea tarifului de parcare sau după expirarea perioadei pentru care a fost efectuată plata, etc.

De asemenea, în intervalul orar 14.00-22.00, lucrătorii Direcției Generale Politia Locala Constanta au organizat și desfășurat o acțiune de prevenire și combatere a fenomenelor antisociale din segmentul stradal de pe raza de competenta a Serviciului Ordine Publică 1, în care 10 polițiști locali au monitorizat intens următoarele străzi și bulevarde din municipiul Constanta: Str.Radu Calomfirescu, Str. Mihail Sadoveanu, Str.Chiliei, Str. Aviator Muntenescu, Str. Libertatii, Str.Patriei, Str. Unirii, Str. Pescarilor, Str. Ion Rațiu, B-dul Mamaia, Str. Grozești, Str. Petru Vulcan, Str.Pictor Ion Andreescu, Str. Făgetului, Str. Maramureș, etc. Activități similare se vor desfășura în mod sistematic, în scopul prevenirii și combaterii încălcării normelor legale în vigoare.

„Pe această cale, solicităm cetățenilor să ne semnaleze orice faptă antisocială care intra in competenta Direcției Generale Politia Locala Constanta la numerele de telefon 0241/484205 sau 0799/606142(WhatsApp), iar dispecerul de serviciu va trimite un echipaj pentru verificarea celor sesizate. Numai împreună putem asigura un climat public civilizat în municipiul Constanța!”, au precizat reprezentanții Poliției Locale Constanța.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sondaj comandat de USR: PSD a căzut sub PNL

sâm dec. 29 , 2018
PSD nu mai este cel mai important partid din România, potrivit unui sondaj comandat de USR și realizat de IMAS, în decembrie 2018. Potrivit sondajului dat publicității sâmbătă de USR, intenția de vot pentru Parlament pentru luna decembrie ar fi fost următoarea PNL – 26,1% PSD – 25,2% USR – […]

V-ar putea interesa și: