Zi superbă la CMSN. Peste 2.000 de vizitatori FOTO

Delfinariul a avut o zi superbă ieri, 31 mai. Peste 2.000 de constănțeni au ales să-și petreacă timpul liber la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii.

A fost o zi de frumoasă de primăvară care a însemnat vizită la Microrezervație, Acvariu și Delfinariu în condiții de distanțare fizică grijă față de sănătatea copiilor și responsabilitate față de mediu.

Mulți dintre vizitatori au ales să petreacă mai multe ore în microrezervație, în mijlocul naturii, aproape de animale. Câteva sute dintre ei au intrat să vadă reprezentațiile delfinilor au purtat măștile de rigoare. Acestea au fost parcă mai frumoase ca niciodată.

La Delfinariu s-au vândut 82 de bilete pentru reprezentația de la ora 11.00, 110 bilete pentru cea de la 14.00 și 229 bilete pentru cea de la 17.00. La Microrezervație s-au vândut 1.249 de bilete. Încasările totale au fost de 13.676 lei. La Acvariul a fost vizitat de 147 de adulți, de 66 de persoane care au intrat gratuit, de 48 elevi și studenți. Totalul încasărilor a fost de 1.908 lei.

Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.