Zilele Orașului Mangalia

DSC_1033

Primăria Municipiului Mangalia organizează marți, 8 septembrie, în Piața Republicii, un eveniment prilejuit de sărbătorirea Zilei Orașului Mangalia. Programul artistic va cuprinde recitaluri ale unor artiști locali, printre care Emi Gui și Alina Dragomir. Marea surpriză a serii o va constitui recitalul Claudiei Pavel (Cream), care a acceptat invitația specială din partea administrației locale pentru acest eveniment. Spectacolul va începe la orele 19:30, iar seara se va încheia cu un foc de artificii.

Manifestările dedicate Zilei Mangaliei au debutat duminică, 6 septembrie, cu o procesiune religioasă organizată de Protoieria Callatis. Moaștele Sfintei Mucenite Tecla au fost aduse de către o delegație elenă, întâmpinată de un sobor de peste 50 de preoți, condus de IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului. La procesiune au participat câteva mii de persoane, care s-au deplasat pe traseul Biserica Sf.Mina – str. Șos. Constanței – Sens Giratoriu – Primăria Municipiului Mangalia – Biserica Sf. Mare Mucenic Gheorghe. Pe tot parcursul drumului, fanfara militară a interpretat o serie de piese cu caracter național, dar și religios. După procesiune, în parcarea de lângă Biserica Sf. Mina s-a oficiat slujba Sf. Maslu.

 

 


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Team building TSD

lun sept. 7 , 2015
Sâmbătă, 5 septembrie a.c., începând cu orele 13, Organizația Județeană a TSD Constanța a organizat tradiționala Petrecere Câmpenească la Balta Baciu din localitatea Rasova. Evenimentul, la a doua ediție, a reunit circa 300 de tineri social-democrați din majoritatea organizațiilor locale de tineret din județul Constanța, printre care se numără TSD […]

V-ar putea interesa și: