Zilele Orașului Ovidiu, sub semnul centenarului

Zilele Orașului Ovidiu
Zilele Orașului Ovidiu

Zilele Orașului Ovidiu sunt organizate, și în acest an, de primăria condusă de George Scupra. 

Pentru că ne aflăm în anul centenarului, și evenimentul de la Ovidiu a fost astfel croit încât să celebreze 100 de ani de la Marea Unire.

Astfel, sâmbătă, 30 iunie, de la ora 20:00, iubitorii de muzică sunt invitați la Parc Faleză, la o seară memorabilă, la un spectacol denumit „Un secol de muzică românească”, unde vor urca pe scenă artiști precum Gabriel Cotabiță, Gheorghe Gheorghiu, Adrian Daminescu, Corina Chiriac, Sanda Ladoși, Mihai Constantinescu și alți artiști din aceeași generație. Tot aici, dar duminică 1 iulie, vor cânta artiști precum Maximilian, Grasu XXL, Nadir și Irina Rimes.

Zilele Orașului Ovidiu vor începe însă cu Festivalul de folclor „Elena Roizen”, ediția a XI-a, care se va desfășura la Centrul Cultural pe data de 29 iunie, de la ora 15:00, și care va fi urmat de un recital Constantin Enceanu. În aceeași zi, începând cu ora 20:00, locuitorii din Ovidiu, dar nu numai, sunt invitați la Debarcader, unde va avea loc un festival de muzică folk cu vestiții Mircea Vintilă, Emeric Imre și Walter Ghioclescu.

De asemenea, cei prezenți vor avea parte și de alte surprize, diferite de tot ce a fost până acum, dar care vor fi prezentate atunci, în cadrul evenimentului.

Mai jos puteți asculta piesa „Nebun de alb”, a lui Emeric Imre, pe care o veți putea vedea și în direct la Ovidiu.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

42 de clădiri și terenuri, supraimpozitate anul trecut

lun iun. 4 , 2018
Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța (SPIT) atenționează cetățenii care dețin în proprietate clădiri și terenuri cu privire la posibilitatea impozitării majorate cu până la 500%, în cazul în care acestea se află într-o stare de degradare avansată sau sunt neîngrijite, conform procedurii și criteriilor de încadrare stabilite prin […]
cladiri paragina

V-ar putea interesa și: