Ziua Astronomiei, celebrată în Constanța printr-o expoziție

Asociația Club Astronom Experience, in colaborare cu Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, secția Planetariu, organizează, în zilele de 29-30 aprilie 2017, în intervalul orar 10-22, în cadrul Centrului Comercial VIVO! din Constanța, o expoziție tematică. Aceasta va marca deschiderea oficiala a asociației, odată cu celebrarea zilei Astronomiei la Constanța.
”Scopul Asociatiei Club Astronom Experience este de a sustine activitatile pasionatilor de astronomie si astrofotografie, de dezvoltare si promovare a astronomiei si a astrofotografiei. In acest sens, vom organiza cercul de astronomie in perioadele 06 mai-27 mai, respectiv 03 iunie- 24 iunie, urmat de scoala de vara, in perioadele 01 iulie-29 iulie si 05 august- 26 august”, au precizat reprezentanții asociației.
De asemenea, in cadrul Asociatiei veti gasi personal calificat ce va poate oferi consultanta cu privire la alegerea unui telescop astronomic.
energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Dr. Rodică Mătușa: ”Gândiți-vă cum ar fi lumea zilelor noastre dacă încă am fi avut variolă sau gripă, o epidemie de gripă omorând mai mulți oameni decât un război mondial”

Tue Apr 25 , 2017
Cea mai importantă și mai specifică măsură pentru a preveni îmbolnăvirea cu o anumită maladie este vaccinarea. Din păcate, încă avem prea puține boli infecțioase care să fie prevenite astfel, cum ar fi: hepatita virală de tip B, rujeola, rubeola, tusea convulsivă, tetanosul, poliomielita, turbarea, parotidita epidemică, tuberculoza, gripa și […]
Rodica Mătușa